2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

دعا کن مشکلات دادگاهیم حل بشه و تو شورای حل اختلاف با شاکی ها به صلح برسم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

خدایا ثروتی عظیم تر از ثروت قارون به من عطا کن🥰و زیبایی ای بیشتر از زیباترین زنان جهان💖

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم دعا کن مشکلات دادگاهیم حل بشه و تو شورای حل اختلاف با شاکی ه ...

عزیزم وکیلم کمکی خواستی درخدمتم 

یه صلوات میفرستی برام لطفا  

عزیزم وکیلم کمکی خواستی درخدمتم

ی سوال دارم 

تو شورای حل اختلاف چند درصد ممکنه به صلح برسیم؟ ی دعوا کردم از طریق فضای مجازی نوشته تهدید توهین مزاحمت 

خدایا ثروتی عظیم تر از ثروت قارون به من عطا کن🥰و زیبایی ای بیشتر از زیباترین زنان جهان💖

ی سوال دارم تو شورای حل اختلاف چند درصد ممکنه به صلح برسیم؟ ی دعوا کردم از طریق فضای مجازی نوشته تهد ...

ببین معمولا کسی که طرح دعوا میکنه جلسه شورا رو شرکت نمیکنه یا لایحه عدم سازش میزنه تا بره دادگاه پرونده 

تو پیامک فحش دادی؟

ببین معمولا کسی که طرح دعوا میکنه جلسه شورا رو شرکت نمیکنه یا لایحه عدم سازش میزنه تا بره دادگاه پرو ...

ن تو اینستا

ببین معمولا کسی که طرح دعوا میکنه جلسه شورا رو شرکت نمیکنه یا لایحه عدم سازش میزنه تا بره دادگاه پرو ...

شما که ته دل منو خالی کردی غلط کردم سوال پرسیدم 

استعلام فتا داره بنام من بوده دیگه دیره

خب اروم باش چون استعلام داره ک قرار نیست نتونی از خودت دفاع کنی 

بهم بگو دقیقا چیا گفتی

خب اروم باش چون استعلام داره ک قرار نیست نتونی از خودت دفاع کنی بهم بگو دقیقا چیا گفتی

فحش بوده ب ی زن و‌شوهری چون حس کردم زنه با پسر مورد علاقم‌دوسته.اگه بگم من‌شما رو‌با خانم دیگه ای اشتباه گرفتم و سوتفاهم شده اینطوری خوبه؟

خب برای دلداری ک نمیتونم جواب سوال بدم

من شنیدم اگه شورا نیاد پرونده بسته میشه درسته؟چون نیومدن یعنی بیخیال شدن