lawyet مدیر استارتر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 6713 عنوان صلوات صبحگاهی به نیت ظهور (سهم شما پنج تا صلوات هست ) هرکی خوند لایک کنه براش توحید بخونم 106 بازدید | 27 پست اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم یه صلوات میفرستی برام لطفا امروز | 08:37 11 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نازنین_عاقل عضویت: 1403/07/16 تعداد پست: 1767 فرستادم چند نفر هم برای من لا اله الا الله بفرستن دشمن دارم😒😭
lawyet مدیر استارتر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 6713 فرستادم چند نفر هم برای من لا اله الا الله بفرستن دشمن دارم😒😭 فرستادم برات عزیزم یه صلوات میفرستی برام لطفا
زیبادختایرانی عضویت: 1404/07/02 تعداد پست: 715 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم دعا کن مشکلات دادگاهیم حل بشه و تو شورای حل اختلاف با شاکی ها به صلح برسماللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم خدایا ثروتی عظیم تر از ثروت قارون به من عطا کن🥰و زیبایی ای بیشتر از زیباترین زنان جهان💖
lawyet مدیر استارتر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 6713 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم دعا کن مشکلات دادگاهیم حل بشه و تو شورای حل اختلاف با شاکی ه ... عزیزم وکیلم کمکی خواستی درخدمتم یه صلوات میفرستی برام لطفا
زیبادختایرانی عضویت: 1404/07/02 تعداد پست: 715 عزیزم وکیلم کمکی خواستی درخدمتم ی سوال دارم تو شورای حل اختلاف چند درصد ممکنه به صلح برسیم؟ ی دعوا کردم از طریق فضای مجازی نوشته تهدید توهین مزاحمت خدایا ثروتی عظیم تر از ثروت قارون به من عطا کن🥰و زیبایی ای بیشتر از زیباترین زنان جهان💖
lawyet مدیر استارتر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 6713 ی سوال دارم تو شورای حل اختلاف چند درصد ممکنه به صلح برسیم؟ ی دعوا کردم از طریق فضای مجازی نوشته تهد ... ببین معمولا کسی که طرح دعوا میکنه جلسه شورا رو شرکت نمیکنه یا لایحه عدم سازش میزنه تا بره دادگاه پرونده تو پیامک فحش دادی؟ یه صلوات میفرستی برام لطفا
زیبادختایرانی عضویت: 1404/07/02 تعداد پست: 715 ببین معمولا کسی که طرح دعوا میکنه جلسه شورا رو شرکت نمیکنه یا لایحه عدم سازش میزنه تا بره دادگاه پرو ... ن تو اینستا خدایا ثروتی عظیم تر از ثروت قارون به من عطا کن🥰و زیبایی ای بیشتر از زیباترین زنان جهان💖
lawyet مدیر استارتر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 6713 ن تو اینستا دیلیت اکانت کن و انکار کن یه صلوات میفرستی برام لطفا
زیبادختایرانی عضویت: 1404/07/02 تعداد پست: 715 ببین معمولا کسی که طرح دعوا میکنه جلسه شورا رو شرکت نمیکنه یا لایحه عدم سازش میزنه تا بره دادگاه پرو ... شما که ته دل منو خالی کردی غلط کردم سوال پرسیدم خدایا ثروتی عظیم تر از ثروت قارون به من عطا کن🥰و زیبایی ای بیشتر از زیباترین زنان جهان💖
زیبادختایرانی عضویت: 1404/07/02 تعداد پست: 715 دیلیت اکانت کن و انکار کن استعلام فتا داره بنام من بوده دیگه دیره خدایا ثروتی عظیم تر از ثروت قارون به من عطا کن🥰و زیبایی ای بیشتر از زیباترین زنان جهان💖
lawyet مدیر استارتر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 6713 استعلام فتا داره بنام من بوده دیگه دیره خب اروم باش چون استعلام داره ک قرار نیست نتونی از خودت دفاع کنی بهم بگو دقیقا چیا گفتی یه صلوات میفرستی برام لطفا
lawyet مدیر استارتر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 6713 شما که ته دل منو خالی کردی غلط کردم سوال پرسیدم خب برای دلداری ک نمیتونم جواب سوال بدم یه صلوات میفرستی برام لطفا
زیبادختایرانی عضویت: 1404/07/02 تعداد پست: 715 خب اروم باش چون استعلام داره ک قرار نیست نتونی از خودت دفاع کنی بهم بگو دقیقا چیا گفتی فحش بوده ب ی زن وشوهری چون حس کردم زنه با پسر مورد علاقمدوسته.اگه بگم منشما روبا خانم دیگه ای اشتباه گرفتم و سوتفاهم شده اینطوری خوبه؟ خدایا ثروتی عظیم تر از ثروت قارون به من عطا کن🥰و زیبایی ای بیشتر از زیباترین زنان جهان💖
زیبادختایرانی عضویت: 1404/07/02 تعداد پست: 715 خب برای دلداری ک نمیتونم جواب سوال بدم من شنیدم اگه شورا نیاد پرونده بسته میشه درسته؟چون نیومدن یعنی بیخیال شدن خدایا ثروتی عظیم تر از ثروت قارون به من عطا کن🥰و زیبایی ای بیشتر از زیباترین زنان جهان💖