2777
2789
عنوان

چي بگم به همسرم وقتي ما نيستيم برادرش نياد اينجا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1594 بازدید | 58 پست
منم زنگ بزنم به شوخي و خنده بگم ؟

راستش چون خودم تو شرایط برادرشوهرت بودم دلم می سوزه براش نمی دونی دوری از خانواده سخته 

غذا گرم نداشته باشی و....

ولی به قول بچه ها رو شوهرت کار کن که حداقل فقط یکی دو شب بیاد خونتون 

ظرف ها هم خودش یا شوهرت بشوره تو نشور

از بردار شووهر درخواست کار خونه کن مثلا جابه جایی وسایل شستن حمام از اینجور کارای مردونه 

هر روز غذا مرغ درست نکن گاهی هم نهار حاضری بده 

عمه من کل خونه تکونی عید انداخت رو دوشم   گاهی هم جلوم تخم مرغ می ذاشت

الان که یادش افتادم بازم خجالت کشیدم همون یه شب هم نباید مزاحم میشدم بچه بودم نمی دونستم والا

اينا رو گفتم فايده نداره

دیگه اگه کوتاه نمیاد بیخیال شو بذار بیاد 

امام خمینی(ره): «ما از شر رضا خان و محمد رضا خلاص شدیم لکن از شر تربیت یافتگان غرب و شرق به این زودی ها نجات نخواهیم یافت. اینان برپا دارندگان سلطه ابرقدرت ها هستند و سر سپردگانی میباشند که با هیچ منطقی خلع سلاح نمی‌شوند». #تله_مذاکرات..#عبرت_تاریخ   .. اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل اون سه هفته ، ده روز اينجا بود  والا خسته ام ديگه  امروز به همسرم گفتم والا يه خونه ...

شرایطتت خیلی سخته هیچ فکری به ذهنم نمیرسه چون خودمم مهمون دوروز بیشتر باشع تو خونع بدم میاد

خانومای جیگر دعا کنین کنکورمو خوب بدم 😘😘الهم صل اله محمد وال محمد 😎
خود خواهر برادراي همسرم ميگن خونتون کاروانسراس ، خو لامذهبا خودتون کاروانسراش کردين ، دليل اون اينه ...

باشه هم ممکنه مشکل پیش بیاد

بگو میخوای بزور منو راضی کنی بدون راضی نمیشم

ولی بیاریش مشکلی پیش بیاد من میدونم و شما!

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
راستش چون خودم تو شرایط برادرشوهرت بودم دلم می سوزه براش نمی دونی دوری از خانواده سخته  غذا گر ...

عزيزم اين خيلي وقته مجردي زندگي ميکنه ، خانواده ش هم همه ازدواج کردن رفتن ، اينم تنهاس ، بعدش اينجا بياد کاري نميکنه که مثلا چکاري بش بدم نميتونه کمرش داغونه نميتونه اصلا 

شرایطتت خیلی سخته هیچ فکری به ذهنم نمیرسه چون خودمم مهمون دوروز بیشتر باشع تو خونع بدم میاد

ببينيد تا چند روز پيش فکر ميکردم نميفهمن مزاحم ميشن نميفهمن اذيت ميکنن ، ولي ديدم با من فقط مثله گاو برخورد ميکنن ، با خودشون انقد مراعات ميکنن ، اصلا نه زحمتي ميدن ب همديگه نه چيزي 

یک کلام بگو خوشم نمیاد وقتی خودم نیستم کسی تو خونم باشه حتی برادر خودم

گفتم بخدا قبول نميکنه ، گف حرف بزن گفتم بگم دعوا ميشه نميخام ، خيلي وقته مشکلات زندگيمو به داداش و خواهرم ميگم ديگه به همسرم حرفي نميزنم

نه دلم که نميسوزه ، اقد منو چزوندن که نگو ، خب بدم مياد خدايي چه کنم دست خودم نيست 

چرا تو خوابگاه چرا نمیره خونه پدر مادرش بتو چه آخه خونه زندگیت کثیف کنه کوتاه نیا دعوا بکن ی خود پسره بگو من خوشم نمیاد مگه تو مادرشی

من بودم می رفتم آموزش و پرورش و ازشون می خواستم کارنامه ها رو با لیست افرادی که کادو معلم ندادن چک کنند و ببینند به خاطر کادو این کار کرده!  اونجا مجبور بود به خاطر این رفتار زشتش جوابگو باشه! 

وقتی یه نفر میگیر باشه دیگه هیچ وقت همچین رفتاری انجام نمی ده! 

کنار میای، کنار میایی، کنار میایی، بعد یه روز می بینی دیگه نمی تونی کنار بیایی، از همون کنار می زاری می ری!
من بودم می رفتم آموزش و پرورش و ازشون می خواستم کارنامه ها رو با لیست افرادی که کادو معلم ندادن چک ک ...

نمیشد،  سویس که زندگی نمیکنیم، یه خانومی 20 هزار تومن داده بود،  به نماینده کلاس گفتم کارت درست نیست گفت من کسی اجبار نکردم،  فقط در اخر لیست تهیه میکنم میدم معلم بدونه هر کس چقد داده،  اونم اخه عقده ای یه،  متاسفانه مادرا هم همکاری نمیکنن،  هر سال همین گلریزون واسه معلما رو راه میندازن

راستش بخواين چندشم ميشه ، بدم مياد يکي شيو کنه تو حمام ، خب بدم مياد چکار کنم دست خودم نيست ، وقتي م ...

منم همینم 

ولی نزار ب دلخوری برسه 

نهایت کل خونه رو تمیز کن البته به شوهرت بگو باید خدمه بگیری من حساسم