2777
2789
عنوان

بیاین لطفأ کمک رحم اجاره گرفتم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 2075 بازدید | 50 پست
نه هیچی

اشکال نداره غصه نخور تخمک هرکیم که باشه تو به دنیا میاریش تو میشی مامانش

خداونداi اراده ام را به زمان کودکی بازگردان همان زمان که برای یکبار ایستادن هزار بار می افتادم اما نا امید نمی شدم
خودت میتونی باردار بشی  چقد هزینه کردی

10 ساله ازدولج کردم ولی تا حالا باردار نشدم حسرت یه بی بی چک مثبت به دلم مونده برا رحم اجاره 5 میلیون خرج کردیم پول آی وی افم که جدا از قبل جنین داشتم

خداونداi اراده ام را به زمان کودکی بازگردان همان زمان که برای یکبار ایستادن هزار بار می افتادم اما نا امید نمی شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاءالله روزیت بشه عزیزم  واقعا انتظار سخته  حتما تو چله زیارت عاشورا یادت میکنم  ...

مرسی محتاجم به دعاتون

یعنی با ای وی اف چن میلیون خرج کردی 

آره

ما راه حل ارایه میدیم از طریق راهای طبیعی و ارگانیگ  برای مشکل شما راه حل داریم و شما باردار م ...

راه های طبیعی هم رفتیم ولی نشده

راه های طبیعی هم رفتیم ولی نشده

راه درمانی وجود ندارد فقط یه نفر تو کل کشور گفته اونم دکتر خیراندیش که تاثیر مثبت نداشته 

کل عطاریهای کشور بگردی پیدا نمیکنی داروش رو 

چون کسی نمیدونه راه درمانش رو 

خواستی در خدمتم 

جنینای منو به رحم یه خانم دیگه انتقال دادن

جنین لقاح گرفته یا تخمک؟

و اونوقت چرا مشکلت چیه ؟

وتا وقتی ب دنیا میاد باید تو رحم اجاره ای باشه؟

ببخشید این همه سوال پرسیدم،واقعا دوست دارم بدونم خیلی برام سواله.      

جنین لقاح گرفته یا تخمک؟ و اونوقت چرا مشکلت چیه ؟ وتا وقتی ب دنیا میاد باید تو رحم اجاره ای باشه؟ ...

جنین لقاح گرفته تخمک واسپرم از خودمونه فقط جنین مارو به رحم یه زن دیگه انتقال دادن وتا وقت به دنیا اومدن تو رحم اون خانمه وقتی بچه به دنیا میاد بچه رو میده پولشو میگیره میره گواهی ولادتم به نام پدرومادر اصلی یعنی صاحب تخمک واسپرم صادر میشه

جنین لقاح گرفته تخمک واسپرم از خودمونه فقط جنین مارو به رحم یه زن دیگه انتقال دادن وتا وقت به دنیا ا ...

ممنون خانمی لطف کردین توضیح دادین ،عزیزم انشالله هرچه زودتر بچتون ب دنیا بیاد  

آزمایشش منفی شد بازم مامان نشدم

عزیزززم ..الان برنامتون چیه میخای چه اقدامی انجام بدی

هیچی به دکترم میگم منفی شد میگه ایراد نداره بازم بیارش برا انتقال قراره دوباره بره برا انتقال