sna مدیر عضویت: 1397/10/15 تعداد پست: 676 عنوان بیاین لطفأ کمک رحم اجاره گرفتم میگه | مشاهده متن کامل بحث + 2075 بازدید | 50 پست سلام بچه ها من به دلیل نازایی رحم اجاره کردم امروز روز 12 انتقالش بود بی بی زده میگه منفیه جنینامم بلاست بودن به نظرتون منفیه یا زوده جای امیدی هست خداونداi اراده ام را به زمان کودکی بازگردان همان زمان که برای یکبار ایستادن هزار بار می افتادم اما نا امید نمی شدم 1398/06/15 | 13:35 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sna مدیر استارتر عضویت: 1397/10/15 تعداد پست: 676 خدانکنه...با امضات خیلی دلم گرفت.بخدا از ته دلم برات دعا کردم وایه الکرسی خوندم مرسی عزیزم خداونداi اراده ام را به زمان کودکی بازگردان همان زمان که برای یکبار ایستادن هزار بار می افتادم اما نا امید نمی شدم
sna مدیر استارتر عضویت: 1397/10/15 تعداد پست: 676 تجربه طولانی ما آی وی افیا میگه اگه مثبت باشه دیگه اینموقعها باید نشون بده ولی موارد استثنا هم زیاد ... مرسی دارم ولی دیگه دکترا نه به رحم اجاره ای انتقال میدن نه به خودمدم اگهدمنفی بشه میگن مشکل از جنیناته حتمأ خداونداi اراده ام را به زمان کودکی بازگردان همان زمان که برای یکبار ایستادن هزار بار می افتادم اما نا امید نمی شدم
Shiny6 عضویت: 1390/01/06 تعداد پست: 1840 ببخشيد شما يه نوزاد داريد بهد دوباره مي خوايد بچه دار بشيد با اين روش سخت؟! نظرات من صرفا برای صاحب تاپیک میباشد،ریپلای انسانهای بدون مغز یا متعصب رامشاهده نکرده و پاسخ نمیدهم😊
sna مدیر استارتر عضویت: 1397/10/15 تعداد پست: 676 ببخشيد شما يه نوزاد داريد بهد دوباره مي خوايد بچه دار بشيد با اين روش سخت؟! نه من ندارم مال خواهرمه من تاپیک زدم خداونداi اراده ام را به زمان کودکی بازگردان همان زمان که برای یکبار ایستادن هزار بار می افتادم اما نا امید نمی شدم
کارافرینی_در_خانه عضویت: 1396/03/13 تعداد پست: 2853 میگن رحمم کوچیکه هزینش توافقیه ما 20 ماهی 500توافق کردیم یعنی هیچ مشکلی نداری کیست عفونت یا اندومتوز
sna مدیر استارتر عضویت: 1397/10/15 تعداد پست: 676 یعنی هیچ مشکلی نداری کیست عفونت یا اندومتوز نه تو تبریز گفتن عمق رحمت باید بالای 7باشه که مال من 6بود رفتم تهران رویان گفتن با عمق رحم 5 میشه باردار شد منو 8بار آی وی اف کردم دیگه خسته ام خداونداi اراده ام را به زمان کودکی بازگردان همان زمان که برای یکبار ایستادن هزار بار می افتادم اما نا امید نمی شدم
Shiny6 عضویت: 1390/01/06 تعداد پست: 1840 نه من ندارم مال خواهرمه من تاپیک زدم ايشالا خودتم بزودي ني ني دار ميشيراه سختي هستبايد صبر و اميدت زياد باشه نظرات من صرفا برای صاحب تاپیک میباشد،ریپلای انسانهای بدون مغز یا متعصب رامشاهده نکرده و پاسخ نمیدهم😊
sna مدیر استارتر عضویت: 1397/10/15 تعداد پست: 676 ايشالا خودتم بزودي ني ني دار ميشي راه سختي هست بايد صبر و اميدت زياد باشه فدات مرسی خداونداi اراده ام را به زمان کودکی بازگردان همان زمان که برای یکبار ایستادن هزار بار می افتادم اما نا امید نمی شدم
fjm عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 7406 نه تو تبریز گفتن عمق رحمت باید بالای 7باشه که مال من 6بود رفتم تهران رویان گفتن با عمق رحم 5 میشه با ... انشاءالله روزیت بشه عزیزم واقعا انتظار سخته حتما تو چله زیارت عاشورا یادت میکنم اگ قابل باشم خدا خیلی بزرگ خیلی خدایا شکرت 🙏🙏🙏
سانتاماریاانابلا عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 15962 مرسی گلم برام دعا کنید خیلی خسته شدم دلم میخواد بمیرم گریه م گرفتمن درکت میکنم منم قراره تخمک بگیرم😭
کارافرینی_در_خانه عضویت: 1396/03/13 تعداد پست: 2853 نه تو تبریز گفتن عمق رحمت باید بالای 7باشه که مال من 6بود رفتم تهران رویان گفتن با عمق رحم 5 میشه با ... خودت میتونی باردار بشی چقد هزینه کردی
sna مدیر استارتر عضویت: 1397/10/15 تعداد پست: 676 گریه م گرفت من درکت میکنم منم قراره تخمک بگیرم😭 عزیزم خودت تخمک نداری خداونداi اراده ام را به زمان کودکی بازگردان همان زمان که برای یکبار ایستادن هزار بار می افتادم اما نا امید نمی شدم
نیهانم عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 9568 جنینای منو به رحم یه خانم دیگه انتقال دادن عزیزم انشالله به زودی مامان میشی
mobi78 عضویت: 1397/12/10 تعداد پست: 14858 ایشالا که میگیره عزیزم 😍حستو درک میکنم 😓 😍بخاطرهتوچقدر به اشکهایم لبخند زدهام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد