2777
2789
عنوان

بیاین لطفأ کمک رحم اجاره گرفتم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 2075 بازدید | 50 پست
خدانکنه...با امضات خیلی دلم گرفت.بخدا از ته دلم برات دعا کردم وایه الکرسی خوندم

مرسی عزیزم

خداونداi اراده ام را به زمان کودکی بازگردان همان زمان که برای یکبار ایستادن هزار بار می افتادم اما نا امید نمی شدم
تجربه طولانی ما آی وی افیا میگه اگه مثبت باشه دیگه اینموقعها باید نشون بده ولی موارد استثنا هم زیاد ...

مرسی دارم ولی دیگه دکترا نه به رحم اجاره ای انتقال میدن نه به خودمدم اگهدمنفی بشه میگن مشکل از جنیناته حتمأ

خداونداi اراده ام را به زمان کودکی بازگردان همان زمان که برای یکبار ایستادن هزار بار می افتادم اما نا امید نمی شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشيد شما يه نوزاد داريد بهد دوباره مي خوايد بچه دار بشيد با اين روش سخت؟!

نظرات من صرفا برای صاحب تاپیک میباشد،ریپلای انسانهای بدون مغز یا متعصب  رامشاهده نکرده و پاسخ نمیدهم😊
ببخشيد شما يه نوزاد داريد بهد دوباره مي خوايد بچه دار بشيد با اين روش سخت؟!

نه من ندارم مال خواهرمه من تاپیک زدم

یعنی هیچ مشکلی نداری  کیست عفونت یا اندومتوز

نه تو تبریز گفتن عمق رحمت باید بالای 7باشه که مال من 6بود رفتم تهران رویان گفتن با عمق رحم 5 میشه باردار شد منو 8بار آی وی اف کردم دیگه خسته ام

نه من ندارم مال خواهرمه من تاپیک زدم

ايشالا خودتم بزودي ني ني دار ميشي

راه سختي هست

بايد صبر و اميدت زياد باشه

نظرات من صرفا برای صاحب تاپیک میباشد،ریپلای انسانهای بدون مغز یا متعصب  رامشاهده نکرده و پاسخ نمیدهم😊
ايشالا خودتم بزودي ني ني دار ميشي راه سختي هست بايد صبر و اميدت زياد باشه

فدات مرسی

نه تو تبریز گفتن عمق رحمت باید بالای 7باشه که مال من 6بود رفتم تهران رویان گفتن با عمق رحم 5 میشه با ...

انشاءالله روزیت بشه عزیزم 

واقعا انتظار سخته 

حتما تو چله زیارت عاشورا یادت میکنم 

اگ قابل باشم 

خدا خیلی بزرگ خیلی 

خدایا شکرت 🙏🙏🙏
گریه م گرفت من درکت میکنم منم قراره تخمک بگیرم😭

عزیزم خودت تخمک نداری

ایشالا که میگیره عزیزم 😍

حستو درک میکنم 😓

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد