2777
2789
عنوان

شوهراشمام اینطورین توخونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 60 پست
هی....واس همین اومدم بپرسم همه اینجورین یا منم فقط میگی بچه دوسالس من مامانشم😒

اتفاقا خیلی میچسبه عشقولانس😍😍من ک خوشم میاد دهن همدیگه بزاریم😁

یه صلوات برای حل شدن مشکلاتم میفرستین؟🥺❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا خیلی میچسبه عشقولانس😍😍من ک خوشم میاد دهن همدیگه بزاریم😁

ن عشقولاته نیس؛آخه فقط من میزارم دهنش اون نمیزاره..تازه هی میگه این ماستش کمتر بود این بیشتر بود پروعه

دلتونو ب هیچکی خوش نکنین،سعی کنین باخودتون حالتون خوب باشه،فقط خودتون ن هیچکس دیگه
خدت شايد عادتش دادي 

شاید اوایل خیلی شدید بش وابسته بودم،شبا نازش میکردم قربون صدقش میرفتم تا بخوابه..کم کم ی رفتارایی دیدم ک وابستگیم کم شد

دلتونو ب هیچکی خوش نکنین،سعی کنین باخودتون حالتون خوب باشه،فقط خودتون ن هیچکس دیگه
واقعابدم میاد مث کزت هی برو بیا..فک کردم بقیه هم مث من باشن

شوهر من بعضی مواقع ک حالش خوش نیس یا خستس اینطوز میشه البته دستور بده با بولدوزر از روس رد میشم فقط خواهش میکنه اما روزایی هم ک حالش خوبه یخچال خونه رو هم تمیز میکنه غذا میپزه شده ی وقتایی میگه تو برو من ظرفا رو میشورم...یعنی همه چی و تحمل کنم اینو نمیتونم تحمل کنم ی کم حالت دستوری بگه ترمزش و میکشم البته فک نکن از اون شوهر مهربوناست هااا نه  داد بیدادش ب زاهه اما این ی مدل و خدا رو شکر نداره

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد
شوهر من بعضی مواقع ک حالش خوش نیس یا خستس اینطوز میشه البته دستور بده با بولدوزر از روس رد میشم فقط ...

وای چ خوب،شوهر من ک کلا فقط حالت دراز کشیدس وقتی خونس،واقعا ادموکسل میکنه

خداروشکرکن

وای چ خوب،شوهر من ک کلا فقط حالت دراز کشیدس وقتی خونس،واقعا ادموکسل میکنه خداروشکرکن

از این بابت خدا رو شاکرم...خدایی حوصله ادم دستور بده و زور گو ندارم اما اینم بگمااا وقتی تو کار خونه کمک میکنه دخالتاشم زیاد اندازه پتجاه تا مادرشوهر گیر میده این چرا اینجاس اون چرا اونجاس این و چرا گذاشتی کابینت بالایی چرا برنج و اونجوری دم کردی چرا خورشت و زود برداشتی کلا وقتایی ک خونه نیس اونقدررر حالم خوبه😂

از این بابت خدا رو شاکرم...خدایی حوصله ادم دستور بده و زور گو ندارم اما اینم بگمااا وقتی تو کار خونه ...

وای اره،وقتی نیستن خیلی خوبه خوش میگذزه😂😂😂😂😂ولی من باس  برم باهاشون مسافرت😢انقدم خودش و خونوادش بد مسافرتن انقد اصابم خورد میشه فکرشومیکنم مادرش میخواد بیاد توماشین ما حالم بدمیشه😧

وای اره،وقتی نیستن خیلی خوبه خوش میگذزه😂😂😂😂😂ولی من باس  برم باهاشون مسافرت😢انقدم خودش و خ ...

وای مسافرت و گردش با شوهر ب خصوص ب همراه خانواده برا من یکی جز عذاب های زندگیه البته خانواده همسر من بد نیستن فقط شوهرم اونا رو میبینع جو گیر میشه یا منو نمیبینه یا زیادی بهم گیر میده واسه همین اصلا راضی نمیشم باهاشون جایی باشم امروز رفته بودیم باغ خواهر زادش یعنی دلم میخواس راه نزدیک بود پاشم بیام بس ک گیر داد...

نه پرروش کردی عادت کرده من خودم واسه شوهرم بستنی و ... میارم ولی اون هیچوقت بهم دستور نمیده مگر اینکه خیلی خسته باشه 

گویند که عشاق جهان😍 عقل ندارند😝 یعنی که تو خری 😆من به مراتب ز تو خرتر 😍🙈😘 دوست دارم همسرجان ❤💋❤💋 خوش اومدی به زندگیمون نی نی کوشولوم 🙈 فکر کنم حکمتی بوده که شب تاسوعا فهمیدم اومدی تو زندگیم قربونت برم نی نی 😍
وای مسافرت و گردش با شوهر ب خصوص ب همراه خانواده برا من یکی جز عذاب های زندگیه البته خانواده همسر من ...

امروز تاپیک زدم ک چی بگم کنسل بشه راهکار ندادن آخرم مجبورشدم برم باهاشون،ولی واقعا فکراینکه مادرش میاد میشینه توماشین وترکی بلند بلند حرف میزنن دیوووونم میکنه،دعا کن فقط توماشین ما نباشه ... 

ی دفه رفتن ب ....خوردن افتادم باز دوباره مجبورم برم.نرم شوهرم توخونه غرغرکشم میکنه

نه پرروش کردی عادت کرده من خودم واسه شوهرم بستنی و ... میارم ولی اون هیچوقت بهم دستور نمیده مگر اینک ...

عکس پروفایلت خودتی؟

امروز تاپیک زدم ک چی بگم کنسل بشه راهکار ندادن آخرم مجبورشدم برم باهاشون،ولی واقعا فکراینکه مادرش می ...

الهی...خدا روشکر مادر شوهر من ی فرشته س کلا کاری بهمون نداره ولی درکت میکنم وقتی دوست نداری جایی بری و مجبوری بری چقدر سخته انشالله ک ایندفعه ی طوری بشه ک بهت خوش بگذره یا مادر شوهرتون با شما نیان یا رعایت کنن یا همسرتون رعایت حالتون کنن