2777
2789
عنوان

شوهراشمام اینطورین توخونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 60 پست
فرهنگیه از اول مهر به بعد دیگه مدارس باز میشه ، شبا هم نمیدونم کجا میره ، برامم مهم نیست ، خودش هم م ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂خیلی خوبی😂😂😂

دلتونو ب هیچکی خوش نکنین،سعی کنین باخودتون حالتون خوب باشه،فقط خودتون ن هیچکس دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی خانوما قبول دارین خیلی هامون داریم زنده مانی میکنیم نه زندگانی

بعصی وقتا میشینم میگم هدف خدا از خلقت من چی بود  

دلتونو ب هیچکی خوش نکنین،سعی کنین باخودتون حالتون خوب باشه،فقط خودتون ن هیچکس دیگه
شوهرمن ک کلا گوشی میگیره دستش منم چایی دم میکنم میریزم تو فلاکس میزارم پیشش هرچقد دلش میخواد بخوره😂 ...

اخ فلاکسو خوب اومدی😂😂😂😂

من نیم ساعت پیش ازش عصبانی شدم من تو اتاقم صدام میزنه میگه بیا یه چایی دیگه بده منم گفتم از ظهری ک اومدی گرفتی خوابیدی یه گوشه یا تی وی میبینی من فقططط یه چایی میارم تازه اونم لطف میکنم بعدیشو خودت بیار 

یه مدته خیلی تنبل شده قبلا روزای تعطیل جارو‌میکشید تی میکشید همه جور کمک میکرد الان یه مدته همش یه گوشه تلپ میشه دیگه کم کم دارم از کوره در میرم اینجوری فایده ندارد باید یه روز ک بچه ها نباشن حسابی دعواش کنم ⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩

شوهر منم همینه دقیقا دوتا بالشت جلوی تلوزیون و دستور دادناش😐 هرچی هم میگم خودت کاراتو انجام بده گوش نمیده یه چیزی نمیدم بهش قهر میکنه وسایلشو جم نمیکنم تا خودش جم کنه ولی چندروزم بمونه دس نمیزنه آخر مجبور میشم خودم جم کنم

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ات رو تغییر میدن
واقعا شوهرت اینجوریه؟😡من بودم نصفش میکردم😂 خداییش شوهرم خیلی هوامو داره و تا جایی که میتونه کمک م ...

اره باورت میشه مثلا چیپسو باید بشینم کنارش بزنم توماست بزارم دهنش😐

اره باورت میشه مثلا چیپسو باید بشینم کنارش بزنم توماست بزارم دهنش😐

خدایااا😓الان دستور میده اینکارو بکنی؟

ما بخوایم چیپس بخوریم هردو میزاریم دهن هم😁

یه صلوات برای حل شدن مشکلاتم میفرستین؟🥺❤
خدایااا😓الان دستور میده اینکارو بکنی؟ ما بخوایم چیپس بخوریم هردو میزاریم دهن هم😁

هی....واس همین اومدم بپرسم همه اینجورین یا منم فقط

میگی بچه دوسالس من مامانشم😒