2777
2789
عنوان

بعد کات کردن با دوست پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 20557 بازدید | 202 پست
عاشق یکی دیگ شده بود لابد... چن سالتونه شما؟

ن عاشق نشده بود

من ۲۶سالمه ن کلا بعدکه کات کرد رفتم مشاوره خیلی خیلی حالم بدبود پیامام رانشون دادم کلا همه چیوبهشون گفتم دیوونه شده بودم 

تهش که دختره کارش این بود

بااین که فهمیدم هنوزم دوسش دارم 

انچه ازسرگذشت شد سرگذشت!!!!!!!!
ن عاشق نشده بود من ۲۶سالمه ن کلا بعدکه کات کرد رفتم مشاوره خیلی خیلی حالم بدبود پیامام رانشون دادم ...

چن وقته تموم کردین؟ پسرا سخت عاشق میشن اگه عاشقم بشن هیچوقت نمیتونن فراموش کنن... درک میکنم

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا من بعد 1سال هنوز به فکرشم. اون هرروز هرروز بایکیه😐😐 امارشو دارم .تازه گیام رفته کافه تولد د ...

اخ دقیقااا منم قبل من هیچکس محلش نمیزاشت اما بعدش😐رشتش چیه مگه؟

و سوگند به قلم و آنچه می نویسد ‌‌.‌.💫
میدونی بستگی ب پسر داره... همه پسرا مثل هم نیستن... اره قبلی رو خودم دلزده کردم بس ک گیر دادم چسبیدم ...

خوبه پس 😃دوست دارم یه خبری ازش بگیرم خیلی جلوی خودمو میگیرم 😥

[QUOTE=103491998]منم دلم براش تنگ نشده ینی یجورایی فراموشش کردم فقط واسم سواله تو ک اینقدر ادعا داشتی چرا رفتی 

منم همین بود سوالم ولی به مرور زمان انقدر کمرنگ شد که الان حتی برام جذاب نیست ازش خبری به گوشم برسه چه برسه دلیل کاتش

۴۰روزه

خیلی زوده... پسر عموم ی زمانی عاشق من بود ولی من نمیتونستم بخوامش دست خودمم نبود... دلم براش میسوخت گاهی... ولی نتونستم بخوامش... بعد ۷ سال میدونم هنوزم ک هنوزه منو میخاد... چون چهار ماه پیش بهم پیام داد گفت من نمیتونم کسی رو بخوام... دیگ برا بار آخر بهش گفتم من یکی دیگ رو دوس دارم... دقیقا ی ماه بعدش رفت ازدواج کرد.. فک میکنم مجبور شد بالاخره ازدواج کنه

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

ن اصلا خودتو کوچیک نکن... اون اگه میلی ب حرف زدن با تو داشت خودش سراغتو گرفته بود تا الان

چرا یکی دیگ رو جایگزین نمیکنی؟

[QUOTE=103491998]منم دلم براش تنگ نشده ینی یجورایی فراموشش کردم فقط واسم سواله تو ک اینقدر ادعا داشت ...

خیلی دوست دارم ازش خبری بگیرم اما غرورم اجازه نمیده بش ریکوئست بدم اینستا یا پیام بدم 

اخ دقیقااا منم قبل من هیچکس محلش نمیزاشت اما بعدش😐رشتش چیه مگه؟

داروسازی تهران میخونه خود دانشگاه تهران

تیپ قبافه شم خوبه نمیگم 

اخلاقش بخصوص خیلی مغروره😐همینکه جذبش میشن

به دوستش گفته دخترا از بی محلی خوششون میاد 

با خیلی دراتباطه ولی دم به تله نمیده رل بزنه حالا تازگیا دوستش میگه بایکی اشنا شده دختره خیلی بهش نخ میده دامپزشکی تهران میخونه میگه ازاون بدش نیومده شاید باهاش رل بزنه😐بعد من هنوزم بهش فکر میکنم😐

خیلی زوده... پسر عموم ی زمانی عاشق من بود ولی من نمیتونستم بخوامش دست خودمم نبود... دلم براش میسوخت ...

پس چی میموندبدبخت میشدامایه چیزی رابدون

همیشه توقلبش میمونه یادشما

یه چیزدیگه اسم بچشم نگاه کن ببین چیه 

تابچه دارشد البته

من خیلی دوستام که شکست خوردنداسم بچشون اسم عشقشون بوده

انچه ازسرگذشت شد سرگذشت!!!!!!!!
چقدر بیشعوره

برو با یکی دیگ دوست شو... حالت بهتر میشه... کلا فراموشش میکنی