2777
2789
عنوان

بعد کات کردن با دوست پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 20553 بازدید | 202 پست
قبلنا میگفتن اره برمیگرده 😂پسره الان چرا اینطوری شدن

ببخشید معذرت میخام من پسرم 

من عاشقش بودم اون فقط ادعای دوست داشتن میکرد وگرنه به همین راحتی نمیرفت

انچه ازسرگذشت شد سرگذشت!!!!!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهم ۶ ماه باهم بودیم الان ۶ ماهه تموم کردیم و هیچ خبری ندارم دیگه ازش 

همون بهتر ک برن گم شن... اصلا برام مهم نیست دیگه... این پسرایی ک بعد جدایی اصلا ی بارم سراغ ادمو نمیگیرن معلومه خیلی وقت پیش از ادم دلزده شدن

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

ببخشید معذرت میخام من پسرم  من عاشقش بودم اون فقط ادعای دوست داشتن میکرد وگرنه به همین راحتی ن ...

والا من هر پسری دیدم شکست میگفت دختره بد بوده ببخشید منظورم با شما نیست کلی گفتم 

دخترا میگن پسره رفت پسرا میگن دختره😐😑ینی یدونه از این پسر خوبه و دختر خوبا به پست هم نمیخورن

و سوگند به قلم و آنچه می نویسد ‌‌.‌.💫
همون بهتر ک برن گم شن... اصلا برام مهم نیست دیگه... این پسرایی ک بعد جدایی اصلا ی بارم سراغ ادمو نمی ...

اخه خیلی ادعا داشت خیلییی واسه تولدم نیم ست نقره گرفت 

اولین بار که باهم رفته بودیم بیرون حلقه 😐😑

والا من هر پسری دیدم شکست میگفت دختره بد بوده ببخشید منظورم با شما نیست کلی گفتم  دخترا میگن پ ...

خخخ والا همونو بگو... ولی من الان بعد جداییم با اون پسره عاشق یکی دیگ شدم... البته اینبار خیلی محتاطم... دیگ چشمم ترسیده... شکر خدا اونم واسم خیلی خوبه... انشالله ک بهش برسم...

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

والا من هر پسری دیدم شکست میگفت دختره بد بوده ببخشید منظورم با شما نیست کلی گفتم  دخترا میگن پ ...

ن تقصیرخودم بوداماموظوع رابه هرکس گفتم حق رابهم داد اخه مگه میشه کسیا دوست داشت 

بری جلوش گریه زاری کنی اصلا انگارن انگار

کلا انگاریکی دیگه بود

انچه ازسرگذشت شد سرگذشت!!!!!!!!
اخه این همه سال اصلاا اینجوری نبود بعدش نمیدونم چش شد😂الان البته ۳ ساله میگذره وااقعا میگم با چه عق ...

منم دلم براش تنگ نشده ینی یجورایی فراموشش کردم فقط واسم سواله تو ک اینقدر ادعا داشتی چرا رفتی 

اخه خیلی ادعا داشت خیلییی واسه تولدم نیم ست نقره گرفت  اولین بار که باهم رفته بودیم بیرون حلقه ...

عزیزم خیلیاااا از اینکارا میکنن برا منم ی دستبند طلا گرفته بود.... وضعشون خوب بود خرج میکردن دیگ 😂😂

خخخ والا همونو بگو... ولی من الان بعد جداییم با اون پسره عاشق یکی دیگ شدم... البته اینبار خیلی محتاط ...

هرچی کمتر در دسترس باشی بهتره بیشتر جذبت میشه 

ن تقصیرخودم بوداماموظوع رابه هرکس گفتم حق رابهم داد اخه مگه میشه کسیا دوست داشت  بری جلوش گریه ...

عاشق یکی دیگ شده بود لابد... چن سالتونه شما؟

ن تقصیرخودم بوداماموظوع رابه هرکس گفتم حق رابهم داد اخه مگه میشه کسیا دوست داشت  بری جلوش گریه ...

نمیدونم انشالله سر راه شماهم یه آدم خوب قرار بگیره 

اصلا من بعد 1سال هنوز به فکرشم.

اون هرروز هرروز بایکیه😐😐

امارشو دارم .تازه گیام رفته کافه تولد دوستش یه دختر بهش شماره داده دوستش برام تعریف کرد گفت دختره میزبغلی بود هی زل میزده بهش رفته دستشویی دنیالش رفته اخرسر رفته بهش گفیتم برو بیرون کافه بیاد حرفشو بزنه رفته دختره هم رفته بدون هیچ حرفی یه کاغذ گذاشته کف دستش شماره ش بوده لطفا بامن صحبت کنید😐دختره گفته مادوسال انگلیس بودیم اونجا هم دختر شماره میده هم پسر خیلیم پولدارن عاشق دوست پسرم شده به شدت بایکیم دوست شده خونشون کامرانیه اس یکی دیگه ام هست یه لکسوز داره ...

کلا اینا میشنوم می بینم حق داره به من فکر نکنه😂😂حالا قبل اینکه من ازش خوشم بیاد سگم محلش نمیزاشت شانس منه ازهرکی خوشم میاد میشه عزیز دل همه😐البته رشته دانشگاهشم بی تاثیر نیست

خیلی بده:/

پسرا خیلی بی عاطفن

هرچی کمتر در دسترس باشی بهتره بیشتر جذبت میشه 

میدونی بستگی ب پسر داره... همه پسرا مثل هم نیستن... اره قبلی رو خودم دلزده کردم بس ک گیر دادم چسبیدم بهش ولی اینیکی با اینکه دو ساله باهاشم خیلی خوب و مهربونه... بهش محبت کردنی ده برابر واسم جبران میکنه... جنبه محبت داره...منم دریغ نمیکنم چون جواب عشقمو با عشق میده... با بی توجهی نمیده