پس چی میموندبدبخت میشدامایه چیزی رابدون همیشه توقلبش میمونه یادشما یه چیزدیگه اسم بچشم نگاه کن ببی ...
همسن شماس الان.... اره ی زمانی بهم میگفت اگه بهت نرسم اسم دخترمو میذارم زهرا... ولی فک نکنم بذاره چون تو فامیل همه فهمیدن اون عاشقمه... اگه بذاره اسم منو خیلی بد میشه.. همه میفهمن هنوز فراموشم نکرده
بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...
چررا خوبه ک... عشقم بهم میگ اسم دخترمونو میذاریم روژان منم دوس دارم 😍😍
بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...
اعتماد سخته... باید خیلی مراقب باشی... ی کسی رو انتخاب کنی که از قبل بهش شناخت داشته باشی تا حدودی
اما شش سال پیش دوست پسرم خودش کات کرد یه هفته بعدش هی پیام میداد و به بهانه های مختلف زنگ میزد منم اصلا نه جواب پیامشو دادم نه وقتی زنگ میزد جواب میدادم
از اونجایی که خیلی مغرور بودم کلا واسه همیشه گذاشتمش کنار
کلا بیخیال شخص جدید شدم این بشر زد همه اعتماد و..خراب کرد
بنظر من خیلی خوبه بری با یکی دیگ... فک کن بفهمه میسوزه