2777
2789
عنوان

بعد کات کردن با دوست پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 20579 بازدید | 202 پست
داروسازی تهران میخونه خود دانشگاه تهران تیپ قبافه شم خوبه نمیگم  اخلاقش بخصوص خیلی مغروره😐هم ...

رشتش خیلی عالیه ولی فکر کنم برعکس گفته پسرا جذب کسی میشن که محل نده بهشوناا

و سوگند به قلم و آنچه می نویسد ‌‌.‌.💫
پس چی میموندبدبخت میشدامایه چیزی رابدون همیشه توقلبش میمونه یادشما یه چیزدیگه اسم بچشم نگاه کن ببی ...

من عمرا بزارم شوهرم اسم بچه انتخاب کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس چی میموندبدبخت میشدامایه چیزی رابدون همیشه توقلبش میمونه یادشما یه چیزدیگه اسم بچشم نگاه کن ببی ...

همسن شماس الان.... اره ی زمانی بهم میگفت اگه بهت نرسم اسم دخترمو میذارم زهرا... ولی فک نکنم بذاره چون تو فامیل همه فهمیدن اون عاشقمه... اگه بذاره اسم منو خیلی بد میشه.. همه میفهمن هنوز فراموشم نکرده

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

من عمرا بزارم شوهرم اسم بچه انتخاب کنه 

چررا خوبه ک... عشقم بهم میگ اسم دخترمونو میذاریم روژان منم دوس دارم 😍😍

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

چررا خوبه ک... عشقم بهم میگ اسم دخترمونو میذاریم روژان منم دوس دارم 😍😍

اینکه بخوان اسم دوست دخترشونو رو بچه بزارن 😑😐😑

اصلا حوصله پسرارو ندارم اصلاا

اعتماد سخته... باید خیلی مراقب باشی... ی کسی رو انتخاب کنی که از قبل بهش شناخت داشته باشی تا حدودی

اعتماد سخته... باید خیلی مراقب باشی... ی کسی رو انتخاب کنی که از قبل بهش شناخت داشته باشی تا حدودی

کلا بیخیال شخص جدید شدم این بشر زد همه اعتماد و..خراب کرد

من که الان ازدواج کردم

اما شش سال پیش دوست پسرم خودش کات کرد یه هفته بعدش هی پیام میداد و به بهانه های مختلف زنگ میزد منم اصلا نه جواب پیامشو دادم نه وقتی زنگ میزد جواب میدادم 

از اونجایی که خیلی مغرور بودم کلا واسه همیشه گذاشتمش کنار

همسن شماس الان.... اره ی زمانی بهم میگفت اگه بهت نرسم اسم دخترمو میذارم زهرا... ولی فک نکنم بذاره چو ...

من که روسینم زدم اسمش رابه نظرت اسم دخترمونمیزارم مهسا 

البته معلوم نیست توام دوسش داری

انچه ازسرگذشت شد سرگذشت!!!!!!!!
اینکه بخوان اسم دوست دخترشونو رو بچه بزارن 😑😐😑

اسم دوس دختر قبلیشو میدونم

کلا بیخیال شخص جدید شدم این بشر زد همه اعتماد و..خراب کرد

بنظر من خیلی خوبه بری با یکی دیگ... فک کن بفهمه میسوزه

من که الان ازدواج کردم اما شش سال پیش دوست پسرم خودش کات کرد یه هفته بعدش هی پیام میداد و به بهانه ...

منم همین غرورم خیلی زیاده الانم نمیخوامش و پیام هم بده جواب نمیدم ولی خیلی واسم سواله چرا اینکارو کرد