2777
2789
عنوان

بالا شروع لاغری 😁

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 37 پست
تردمیل عالیه کالری شماریم خیلی جواب میده 

کالری شماری عصبیم میکنه تردمیل داریم میزنم پس😁 روزی چقد بزنم چطوری؟ تردمیلمون فقط شیب نداره

گروه آبی ،وزن شروع: ۹۳💙وزن هدف : ۷۵💙 وزن فعلی: ۷۶.۹۰۰💙 خداکنه تا عروسی خواهرم به این وزن برسم🙂 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کالری شماری عصبیم میکنه تردمیل داریم میزنم پس😁 روزی چقد بزنم چطوری؟ تردمیلمون فقط شیب نداره

روزی نیم ساعت بتونی عالیه سرعتتو هی کم و زیاد کن 

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤
من شنیدم ورزش برای خوش فرم شدنه رو لاغری تاثیر نداره بیشتر رو رژیمت متمرکز باش

نه اما من واقعا اب شدم با ۱۲ جلسه بدون رژیم و پر خوریم میکردم اما چون تحرکم زیاد شده بود با باشگاه لاغر شدم

گروه آبی ،وزن شروع: ۹۳💙وزن هدف : ۷۵💙 وزن فعلی: ۷۶.۹۰۰💙 خداکنه تا عروسی خواهرم به این وزن برسم🙂 
اگه ازهمين الان شروع كني خوبه

زانوم درد میکنه ک هیچ امتحان زبانم دارم😫😫😫

اپلیکیشن ورزش در خانه از بازار یا گوگل پلی دان کن خوبه

چشم مرسی عزیزم

روزی نیم ساعت بتونی عالیه سرعتتو هی کم و زیاد کن 

باشه عزیزم ممنون از راهنماییت الپتیکالم خوبه بزنم؟ فشار نیاد ب زانوم😑😑😑

نه اما من واقعا اب شدم با ۱۲ جلسه بدون رژیم و پر خوریم میکردم اما چون تحرکم زیاد شده بود با باشگاه ل ...

من زن عموم باشگاه می‌رفت ب هوای اینکه داره لاغر میشه خوراکش بیشترم شد اضافه کرد نمی‌دونم شاید بدنا فرق داره من خودم با کالری شماری عالی کم کردم ولی حیف ولش کردم من خیلی رژیمای مختلفو امتحان کردم و خیلی اذیت شدم ولی تو زندگیم هیچ وقت انقد جواب ندیده بودم ک از کالری شماری دیدم دوباره شروع کردم الان روزی نهایت هفصدتا کالری بخورم ب امید روزی ک هممون اسکلت شیم😌😭😭

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤
باشه عزیزم ممنون از راهنماییت الپتیکالم خوبه بزنم؟ فشار نیاد ب زانوم😑😑😑

فدات ،راجع ب این دستگاه نمی‌دونم ندارم 

من زن عموم باشگاه می‌رفت ب هوای اینکه داره لاغر میشه خوراکش بیشترم شد اضافه کرد نمی‌دونم شاید بدنا ف ...

عزیزمممم😀😀😀😀😀 خب من زیاد میخوردم از اول یعنی همون پر خوری همیشگیو داشتم ولی چون بی تحرک بودم و باشگاهمو شروع کردم لاغر شدم یکم......۷۰۰ تا خیلی کمها  شل میشی و موهات میریزه خدایی نکرده

الپتیکال عاااالیه از تردمیل خیلی خیلی بهتره. قیمت جدید نداری؟

نه عزیزم من حدودا ۱۰ سال پیش خریدم خیلی ارزون بود اون زمانا ولی الان فکر کنم دست دوماش قیمت خوب هست یا تو سایتا اگه بگردی احتمالا با ۶ تومنم پیدا کنی

عزیزمممم😀😀😀😀😀 خب من زیاد میخوردم از اول یعنی همون پر خوری همیشگیو داشتم ولی چون بی تحرک بودم و ...

جهندم لاغر بشم😁