2777
2789
عنوان

بالا شروع لاغری 😁

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 37 پست
شما چه ورزشی انجام دادید که انقدر لاغرشدی؟

والا تو کرونا شروع کردم و اوایل تردمیل و الپتیکال تو خونه میزدم با اهنگای لاتین شاد پر انرژی

گروه آبی ،وزن شروع: ۹۳💙وزن هدف : ۷۵💙 وزن فعلی: ۷۶.۹۰۰💙 خداکنه تا عروسی خواهرم به این وزن برسم🙂 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تردمیل روزی چند ساعت؟

اگه تا ی ساعت هرروز بخوای بزنی واسه مفصل زانوت خطرناکه ۳۵ تا ۴۵ دیقه بزن و اب زیاد مصرف کن ک مفصلات کم اب نشن واسه شروعم از ۱۵ دیقه شروع کن کم کم زیادش کن ک عادت نکنه بدنت

گروه آبی ،وزن شروع: ۹۳💙وزن هدف : ۷۵💙 وزن فعلی: ۷۶.۹۰۰💙 خداکنه تا عروسی خواهرم به این وزن برسم🙂 
اگه تا ی ساعت هرروز بخوای بزنی واسه مفصل زانوت خطرناکه ۳۵ تا ۴۵ دیقه بزن و اب زیاد مصرف کن ک مفصلات ...

اخه شما خیلی عالی وزن کم کردید یعنی از تردمیله؟

تپش های قلبم شکست تو بوده‌
اخه شما خیلی عالی وزن کم کردید یعنی از تردمیله؟

نه عزیزم تغذیه و رعایت کالری حرف اولو میزنه من رژیم عادی تاپیک بامداد خمارو رفتم و فستاشو نگرفتم و خیلی خوب وزن کم میکردم الانم نزدیک وزن ایده المم همش استپ میکنم بالا پایین میشم

نه عزیزم تغذیه و رعایت کالری حرف اولو میزنه من رژیم عادی تاپیک بامداد خمارو رفتم و فستاشو نگرفتم و خ ...

ببخشید مزاحمتون میشم یعنی شما روزانه چند کالری استفاده کردی؟مدت چند ماه لاغر شدی؟

تپش های قلبم شکست تو بوده‌
ببخشید مزاحمتون میشم یعنی شما روزانه چند کالری استفاده کردی؟مدت چند ماه لاغر شدی؟

برید تو تاپیک بامدادخمار 

فرمولش این بود ک وزن ضربدر ۲۰ منهای ۲۰۰ کالری روزانه مجازه 

ولی اگه بیماریی اصلا ندارین تاکید میکنم تاپیکشونو پیدا کنین