2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون مادرشو ببره کربلا ناراحت میشین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1620 بازدید | 142 پست
خب این مدقعیت هیچوقت پیش نمیاد نه پولشو دارم نه میذاره تنها برم

یه سفر دیگه مثلا شاید بخوای با مادرت برین

به شوهرت هم بگو خیلی دوستانه که کار خوبی میکنی منم دوست دارم مادرم رو یه سفر زیارتی ببرم 

در هر صورت هم اگر بگی نه 

خدایی نکرده یه روزی مادرش فوت کنه تا آخر عمر میگه تو نزاشتی مادرم رو ببرم زیارت و ..

و گفت هرگز جز مردم نادان کسی از رحمت خدا ناامید نیست

میدونی چقد ثواب داره مادرشو میبره کربلا ..

من ک.ناراحت نمیشم ..البته برای یبار 😀 دفعات بدی بچه های بعدی ببرن ؛ یکمم اونا ثواب ببرن

بعدش شما بارداری اصلاااا نریییی هاااا... ممکنه استرس بگیری بیفتی ب خونریزی تووکشور غریب 

شلوغ پلوغم هست ..همینطور تنه میزنن .اذیت میشی کلا 

بیداریِ این روزها ... خوابِ تلخیه !!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه بارداری خطرناکه

بهش بگو صبر کنه بعدا با بچه ات با مادرش برید که هم شما و مادرش رو برده باشه هم مادرش کمک حالتون باشه

خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده   

من ن ناراحت نمیشم

حتی مادرش خیلی دوست داشت بره کربلا خودم پیشنهاد دادم مادرشوهرمم گفت پولشم میدم تا باهاش بره

ولی خب قسمت نشد برا شوهرم

با یکی از دختراش رفت

چه عیبی داره بزار بره

اربعین نمیخواد که میگه بعد عاشورا با هواپیما

خب بگو دیر نمیشه صبر کن زایمان کنم منو بچم هم بیایم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
دیگ ب کربلا رفتن هم حسادت میکنید ؟ موندم شماها دیگ کی هستید حالا بچه و برادر خودتون بود عروستون میگف ...

ما به زندگیه دیگران چکار داریم؟ 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
پسربزرگ کرده برااین روزا

آخه مادرش پیرو زمین گیر و بی پول نیس که خیلیم جوونه و پولداره.من الان میخوام زایمان کنم کای دارم قناعت میکنم خب زورم میاد

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  

۹ سال پیش تو همین شرایط بودم

دخترکوچولوم ۳ ماهه بود

شوهرم با مادر و خواهرش رفتن کربلا برا سالگرد پدرشون

(پدرشوهرم 10 سال پیش نجف فوت کرد و همونجا دفن شد)

گذاشتم بره چون سالگرد پدرشون بود  

امسال باز حرف افتاد که مادرسون ببرن کربلا

به همسرم گفتن بازم تو ببر

منم نذاشتم گفتم همسر من یه بار تنها رفته اگه میخواد بره باید  من و دختراشم ببره

این شد  که  قسمت مون شد  بریم  کربلا😍😍

آخرش نفهمیدم،وقتی به ماخوش میگذره،چرا عقربه های ساعت هیجان زده میشن؟!!
شما هواپیما برات مشکل نداره؟ باردارا میتونن پرواز داسته باشن؟

ماه آخرففط مشکل داره.منم ۶ماهمه

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی