2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون مادرشو ببره کربلا ناراحت میشین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1620 بازدید | 142 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره البته شوهر من مامانى نيست عمرن اينكارو بكنه

اینم مامانی نیس ولی میگه میخوام مامانمو ببرم کربلا

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  

آخی عزیزم آره چرا که نه میدونی چقدر ثواب داره همونطور که میخوام بچم در آینده منو ببره زیارت یا داداشم مامانمو ببره پس میزارم شوهرمم مامانشو ببره دلتو بزرگ کن عزیزم

کاربری قدیمیم ولی به علت شناسایی شدن تغیر کاربری دادم

به نظرم اگر مادر لایقه زن‌هم لایقه

هر دو حق سفر دارین..باید صبر‌کنه شما زایمان کنی

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
[QUOTE=103202285]میگه بارداری خطرناکه[/QUOاربعین خیلی شلوغه نباید بری ولی روزای دیکه خلوته خطری ندار ...

اربعین نمیخواد که میگه بعد عاشورا با هواپیما

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  

پسربزرگ کرده برااین روزا

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

نه من اصلا ناراحت نمیشم

شوهرم هرکاری برای مادرش بکنه من ناراحت که نمیشم تشویقشم میکنم چون مادرشه واسش زحمت کشیده

شوهرم خیلی دیر به دیر به مامانش ز میزنه 

اونم من یادش میندازم که به مامانت ز بزن چون مامانش ی شهر دیگست

زندگی میکنم برایش دلیل هم دارم دوس داشتن عشقم😍
به نظرم اگر مادر لایقه زن‌هم لایقه هر دو حق سفر دارین..باید صبر‌کنه شما زایمان کنی

منم همینو میگم