2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون مادرشو ببره کربلا ناراحت میشین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1620 بازدید | 142 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشه ها

بزار ببره  ناراحتی نداره ک ....

خودتم شرایطش رو داری برو

گـفـتنـد کــــــه او عـــــاشــــقِ گیـــســوی کمنــــــد اســت ،مـــوهـــایِ مــن از عصـــــرِ همـــــان روز بلنــــــد اســت ...♏

ناراحتی نداره، تازه کلی ثواب داره و خدا به خودتون سلامت و به مالتون برکت میده. همونجوری که پدر و مادر در قبال فرزند وظیفه دارن، فرزندهم وظیفه در مقابل اونا داره، خدا خیرش بده، اتفاقا تشویقش کن 

نه  اگر برعکس بود چی شما مادرت رو میبردی کربلا اونم باید ناراحت میشد؟

خب این مدقعیت هیچوقت پیش نمیاد نه پولشو دارم نه میذاره تنها برم

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  

خیر اما اگه بخواد ببرش امریکا قطعا ناراحت میشم😐

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕

والا منم توشرایط مشابه قرار دارم

اصلا ادم حساسی نیستم ولی خیلی خوشم نمیاد

شوهرمن هرسال پیاده میره کربلا مامانش پارسال گیر داد که سال دیگه باید منوهم ببری انقدر خودشو به مطلومی میزنه وبا سوزوگداز میگه من دلم کربلا میخواد

حالا قبلا کربلا رفته ها منکه تاحالا نرفتم انقدر ضجه نمیزنم

شوهرمم هی مینشست میگفت سال دیگه مامانمو میخوام ببرم مامانم گناه داره

منم حرصم گرفت گفتم فقط مامانت گناه داره؟ یه بار هم از زنت بپرس دوس داری بری کربلا یانه!

اینجوری شد که امسال شوهرم دوباره تنهامیره😶

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بهش بگو من حامله ام امسال نرو وایسا سال بعد باهم میریم. بگو منو میخوای تنها بزاری که چی بشه بگو اگه حالم بد شد چی؟!. 

بگو میترسی بیام حالم بد شه تو رفتی و حالم بد شد چی

تآ زَمآنیْ کِهْ رِسیدَنْ بِهْ تُو اِمْکآنْ دآرَدْ∞❤️ زِنْدگی دَرْد قَشَنْگیستْ کِهْ جَرْیآنْ دآرَدْ🖇💕

بجای من مادرشو ببره؟ 

معلومه که ناراحت میشم! 

بعد از اون هم کلا جدا میشم میگم من نوکرت نیستم زحمتتو بکشم بعد مامانتو ببری

ولی اگه مادرش آدم خوب و خوش سفری بود با هم میرفتیم

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔