2777
2789
عنوان

دلم برا شوهرم سوخت کلی گریه کردم😢😢😞😩

| مشاهده متن کامل بحث + 3750 بازدید | 166 پست

عزیز دلم انشاا... ک خدا بهتون ی نی نی خوشکل میده و این روزا رو فراموش می کنین

اما خوب همسرتم حرف خوبی نزده ب هر حال برات ی نی نی تپلی از خدا ارزو می کنم❤

خدایا مرررسی بابت تموم نعمت هایی ک ب من دادی بابتهمسر خوب وپسر قشنگممرررسی ک هیچ وقت منتظرم نذاشتی.دوست دارم خدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا خوبه منم برم به شوهرم بگم طلاقت میدم بچه‌دار نمیشی؟!😐😒

ببخشید عزیزم ولی حقشه. زن به این مهربونی داره وقتی دلشو میشکنه اون‌طوری خدام بی‌جواب نمیذاره.

ایشالا مشکلتون حل میشه هیچی نشد نداره دیگه تو این زمانی که علم انقد پیشرفت کرده غصه‌شو نخور

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
منم وقتی تازه ازدواج کرده بودیم شوهرم گفته بودبهم اگه یه روزبفهمم بچه دارنمیشی فکرنکن مثل بعضیابه پا ...

چه بیشعوریه😒😒

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
عزیزم گذاشتم کسی متوجه میشه اسپرم خوب باید چند میلیون به بالا باشه واسه همسر من چطوره

۲۰ میلیون به بالا

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود 😁 به مدت نهههههههه ماه 😜 ورپریده میای این ماه تو شکمم یا خودم بیام با چک و لگد بیارمت 😫 
خوب خواهر من چله بگیر چله حق شناس آنقدر زود حاجت میده .بخون اگه نمی تونی منم انجام میدم نیابتی .من ...

پولم میگیری

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود 😁 به مدت نهههههههه ماه 😜 ورپریده میای این ماه تو شکمم یا خودم بیام با چک و لگد بیارمت 😫 
استارتر واقعا الان ناراحتيت براي بارداريه؟ اتفاقا اين لطف خداست اول زندگيتو درست بعد فكر بچه باش ...

👍👍👍

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

دوستان عزیز لطفا قبل از ازدواج در خصوص اهمیت بچه تو زندگی صحبت کنید. واقعا برای بعضی افراد چه زن و چه مرد بچه دار شدن یکی از اولویت ها و یا حتی اولویت اول هست و نباید بخاطر اینکه یکی براش مهمه سرزنشش کرد. استارتر عزیز شما هم که سن زیادی نداری. پیگیر درمان باش چون الان با پیشرفت های پزشکی کلی راهکار هست برای حل مشکلاتی مثل مشکل شما. به خدا توکل کن و به پزشک حاذق مراجعه کن