2777
2789
عنوان

دلم برا شوهرم سوخت کلی گریه کردم😢😢😞😩

| مشاهده متن کامل بحث + 3750 بازدید | 166 پست

دوست من دقیقا مشکل شما رو داشت تنبلی داشت و یک تخمدونش کار میکرد ولی در عرض یک سال باردار شد حالا که فهمیدی شوهرت هم مشکل داره انشالله اونم تحت درمان باشه به زودی باردار شی

خب شما بالاخره مادر شدی عزیزم؟

آره عزیزم به لطف خدا بعد از اینکه درمان مشکل انعقادیم انجام شد درست وقتی که برای باز کردن لولم و برداشتن پولیپ وقت عمل داشتم طبیعی باردار شدم الانم دخترم پیشمه😍

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم به لطف خدا بعد از اینکه درمان مشکل انعقادیم انجام شد درست وقتی که برای باز کردن لولم و برد ...

خوش به حالت

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود 😁 به مدت نهههههههه ماه 😜 ورپریده میای این ماه تو شکمم یا خودم بیام با چک و لگد بیارمت 😫 
آره عزیزم به لطف خدا بعد از اینکه درمان مشکل انعقادیم انجام شد درست وقتی که برای باز کردن لولم و برد ...

خدا رو شکر برا منم دعا کنید من واقعا شوهرمو دوست دارم زندگیمو دوست دارم .فقط جای یه بچه خالیه تو زندگیمون .من با اینکه شوهرم همیشه سر بچه دارنشدنم باهام دعوا میکرد اما هیچ وقت دوست نداشتم و ندارم مشکلی براش پیش بیاد.خدا کنه منم یه روزی مادر شم🙏🙏

پلی کیستیک .یک لوله

اگه خواستی من ی دکتر میشناسم هرکی رفته جواب گرفته فقط راه دوره خواستی ادرس میدم بهت 

مابه جرم ساده لوحی این چنین تنهاشدیم مردمان این زمانه با دورنگی خوشترند....بخدادیگه حسش نیست تا همینجا هم سینه خیز اومدم  
ممنون گلم راهم خیلی دور میشه.من مرودشت  فارس هستم.شیراز هم دکترای خوبی داره

اره خیلی دوره واقعا ولی خب بودن خیلیا رفتن پیشش یکی بود 12 ساله ازدواج کرده بود بچه نداشت براش نوبت گرفتیم الان ی پسرخوشگل دارن

مابه جرم ساده لوحی این چنین تنهاشدیم مردمان این زمانه با دورنگی خوشترند....بخدادیگه حسش نیست تا همینجا هم سینه خیز اومدم  

ان شاءلله ب حق شش ماهه آقا و ب حرمت این ماه دامنتون سبزبشه