2777
2789
عنوان

دلم برا شوهرم سوخت کلی گریه کردم😢😢😞😩

| مشاهده متن کامل بحث + 3751 بازدید | 166 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زمین گرده عزیزم بدجورم گرده یعنی ی جوری چرخوفلک دورت میده ی جوری دورت میده ک اخرش برمیگرده طرف خودت من اینو ب عین حسش کردم همیشه هم ب همسرم میگم ک بدخواه کسی نباش تو پاچه کسی ننداز حواست ب همه چیز باشه که خدا ی جا سرمون میاره ک تو کفش میمونیم

سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.

عجب😐

دلت باید برای خودت بسوزه.مگه همه چیز زندگی بچه داشتنه؟مردی که بخاطر بچه دار نشدنت بخواد طلاقت بده همون بهتر زودتر بره از زندگیت.

یعنی تو رو بخاطر خودت نمیخواد بخاطر بچه آوردن میخواد😐😢

ببین عزیزم منم کلی مشکل داشتم پلی کیستیکم کم کاری تیروئید شدید و anti tpo بالا پولیپ رحم و زخم شدید و بسته بودن یه لوله و دو تا سقط بخاطر تشکیل تشدن قلب و مشکل انعقادی و.‌‌..

یعنی کلکسیون مشکلات بودم

ناامید نشو توکل کن به خدا و تحت نظر یه دکتر خوب باش و درمانت و شروع کن انشاالله زود بچه دار میشید.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
نه بابا اونطورم نیست من دوستم با اسپرم دو میلیون حامله شد البته با آی یو ای

خوب طبيعي نميشه ديكه

همون بايد با اين جور روشاي مصنوعي باردار شن

ما را به کار جهان هرگز التفات نبود....! :-)

آخه چرا این قد دروغ میبافین دیروز خواسته طلاقت بده امروز رفته آزمایش داده فوری جوابشو دادن یه آزمایش ساده دوروز طول می کشه جوابشو بدن ای خدا از دست اینا الان یه سری ساده لوح میان میگن آره زود جوابشو میدن باور میکنن