2777
2789
عنوان

دلم برا شوهرم سوخت کلی گریه کردم😢😢😞😩

| مشاهده متن کامل بحث + 3751 بازدید | 166 پست
پلی کیستیک .یک لوله

دوستم با یک لوله باردار شده.

متاسفم براتون که برا همچین مردی که تا دیشب شمارو مقصر بچه دار نشدن میدونست و میگفت طلاقتون میده دل میسوزونید.

🌸بر چهره دلربای مهدی(ع)صلوات😍🌸🙏
چه دستوری؟

_*برای باردار شدن و تنظیم پریود:*_

👇👇👇 هسته خرما رو دربیارید. خرما رو بذارید تو ماهیتابه با دوسه قاشق روغن زیتون بعد یکی دودقیقه رو گاز با شعله کم تفت بدید تا جایی که نرم بشه خرما بعد سیاه دونه رو اضافه بشه بازم یه تفت کوچولو و خاموش کنید؛ هرروز یه قاشق غذا خوری میل بشه.

🔴برا هر نیم کیلو خرما؛نصف لیوان سیاه دونه

*برای  درمان تنبلی و فیبروم و انواع کیست (تخمدان ،سینه و...) و انواع مشکلات هورمونی مانند کم کاری و پرکاری تیرویید پرولاکتین بالا :

*👇👇👇 نصف لیوان عسل با نصف لیوان سیاه دونه رو قاطی کنید ّهرروز صبح ناشتا یه قاشق مربا خوری استفاده بشه. 🔷دستور دوسین(عسل و سیاه دونه) درمان عفونت زنانه هم می باشد. چون سیاه دانه عفونت زدای بسیار قوی است... کلا برای تخلیه رحم و تخمدان از آلودگی ها بسیار مفید است. ☝🏻روزانه یک *پیاز خام* حتما خورده بشه.البته برای آنهایی که طالب فرزند هستن.

📛یک نکته مهم اینکه ☝🏻 _حتما ده روز قبل از پریود بعد، خوردن سیاه دونه قطع بشه چون گرمیه و اگه بچه باشه باعث سقط میشه.

_ 🔻 *_یعنی از اولین روز پریود باید میل شود تا روز بیستم_* 💭سیاه دانه سالم باشه و آسیاب نکنید🖐🏻

☑😃👌🏻دستور خرما و سیاه دونه برای درمان نازایی ناشی از واریکوسل و مشکلات و ضعف اسپرم مردان نیز موثر می باشد.و خیلیا بدون عمل واریکوسل توانسته اند بچه دار شوند.چندین نمونه هم بودن با اسپرم صفر ... حادترین موردی که نتیجه گرفتن با این دستور زوجی بعد از ۲۲ سال نازایی و خانم تک لوله و اقا با اسپرم صفر پس امیدوار باشین این دستور معجزه کرده😯👏 و تا به حال هرکسی که طبق این دستور عمل کرده به لطف  و استعانت الهی به نتیجه رسیده🤔

*پیامبر ص:* سیاه دانه درمان همه ی بیماریهاست جز مرگ.

🔴❌ *در زمان مصرف این معجون؛حتما باید داروهای هورمونی قطع شود تا نتیجه بخش باشد.و استفاده ی همزمان باعث بی نتیجه ماندن هردو  درمان میشه...* _*حتما هم خانم هم آقا باهم این دستور رو انجام بدن حتی اگه مشکلی ندارن_ و من الله توفیق التماس دعا🤲🏻🌹 تنظیم کننده : زهرا.س

🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻

حتما کنار این دستور که انجام میدید لبنیات محلی به خصوص شیر و ماست مصرف بشه هروز عرق کاسنی خورده بشه روزی یه دونه خیار خورده بشه

🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺

🔻🔻🔻🔻🔻🔻

*بعد نزدیکی حتما دوسه ساعت به پهلو بخوابید*

🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺

🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻

_*برای رفع عفونت‌وخارش واژن*

_ جوش شیرین بزن  به سطح واژن

و بعر نیم ساعت بشور

اگه عفونت داشته باشی میسوزه

ولی اگه نداشته باشی نمیسوزه

پس هرموقع سوزش ایجاد نکرد یعنی عفونت خوب شده

یا میتونید

اویشن بجوشونید صاف کنید  بریزید تو تشت با چند قطره بتادین و اب گرم

یه ربع بشینید توش

یا

نمک دریا حل کنید با ابگرم‌بشین‌ید توش

🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺

َمن جــــــهـــانم روبه لبـخــ💋ــند تومدیــــــــونم💘🧿 🌹🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره امروز تازه فهمیدم.قبلا سالم بود مشکلی نداست

بهش بگو وای اگه بچه دار م نکنی نمیتونم زندگی کنم دلم میخواد مادر بشم😡آخ چه کیفی داره خرد کردن آدمای الکی و گنده نما

ای بر پدرت دنیا...آهسته چه ها کردی...دل من هر چه غلط بود فراوان کردی...

آبجیم چندسال ازدواج کرده بچه دار نمیشد مادرشوهرش هی زخم زبون میزد نازایی فلانی آخر رفت دکتر گفت بدن شما کاملا آماده بارداری از شوهرش آزمایش گرفتن دیدن بله مشکل از شوهرشه الان زبون مادرشوهرش اینقدر کوتاهه هی میاد قربون صدقه خواهر میره آره بچه چیه ماکه بچه دار شدیم چی شد وفلان😏😏😏

خدایا شکرت 🙃

منم وقتی تازه ازدواج کرده بودیم شوهرم گفته بودبهم اگه یه روزبفهمم بچه دارنمیشی فکرنکن مثل بعضیابه پات میمونم میرم زن میگیرم نه که به شوخی هاواقعاجدی داشت میگفت هیچ وقت این حرفش وحرفای دیگش ازیادم نمیره یامیگفت خونوادم هرچی باشن ولشون نمیکنم ولی تورولازم بشه ولت میکنم خیلی رک وبی احساسه ای خدابازیادم اومد😢😔

برای رسیدن به حاجت بزرگم لطفایه صلوات بفرستید😘
کم.قبلا 60میلیون بود

عزيزم ببخشيداشتباه نوشتم ميخواستم بگم يعني اسيب ديده خيليابايدونه هم باردارشدن ولي الان يربه يرشدين شوهرت واقعابي انصافه چندسالته و چندساله ازدواج كردي كه اينوگفت

😍😊🥀اجي برام يدونه صلوات ميفرستي فرستادي بگومنم برات بفرستم😘
آخه چرا این قد دروغ میبافین دیروز خواسته طلاقت بده امروز رفته آزمایش داده فوری جوابشو دادن یه آزمایش ...

چه دروغی دارم بگم معلومه خدا بهت مشکل نداده که بخوای درک کنی.بعدشم آزمایش اسپرم یک ساعته جوابش آماده میشه .آزمایشگاهی  که می ره هر دفعه اینجوریه.