2777
2789

من با هرکس دعوام بشه یا ناراحت بشم ازش بخصوص خانواده و بخصوص وقتی مقصر اونا باشن

اول ک همه حرفای دلمو رک میگم بشون

و ی مدت کاملا قطع رابطه میکنم و خودمو دریغ میکنم ازشون ک قدر بدونن 

و بعد ی مدت آشتی می‌کنه م باز مثل قبل دعوا عادی رفتار میکنم

ب نظر خودم اینجوری هم طرف و تنبیه کردم ک یاد بگیره چطوری رفتار کنه هم باز رابطه رو مثل قبل ادامه میدم

ولی خواهرم بی احترامی اینا نمیکنه حرف خاصی نمیزنه فقط فاصله میگیره و رابطه رو قطع یا کم میکنه

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 

منم حرفی نمیزنم فقط رابطه کم میکنم بستگی ب شخصیت ادما داره مثلا من نمیتونم بگم چرا شما این رفتارو داشین اینکارو کردین و.. معمولا زبونم نمیچرخه ب اعتراض و گلگی

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم حرفی نمیزنم فقط رابطه کم میکنم بستگی ب شخصیت ادما داره مثلا من نمیتونم بگم چرا شما این رفتارو دا ...

راضی از این اخلاق ت

منم مث تو ام باااااید یه مدت قهر کنم حتما بعد کم کم رفتارم عادی میشه فقط با مامانم نمیتونم طولانی قه ...

منم بعد کم کم آروم میشم

طوری ک گاهی پیش قدم میشم برای آشتی 

منم بعد کم کم آروم میشمطوری ک گاهی پیش قدم میشم برای آشتی

من اصلا نمیتونم بعد دعوا سریع عادی بشم نمیدونم چرا باااااید به خودم زمان بدم یه مدت کلا با طرفم حرف نزنم تا اعصابم اروم بشه

۱۴۰۴/۷/۲۵

من اصلا نمیتونم بعد دعوا سریع عادی بشم نمیدونم چرا باااااید به خودم زمان بدم یه مدت کلا با طرفم حرف ...

منم دقیقا 

حداقل یک ماه 

با بابام دعوام شد پنج ماه پیش تازه دارم آروم میشم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/17307996/%D9%81%D9%82%D8%B7-%D9%88-%D9%81%D9%82%D8%B7-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%85%D9%87%D8%A7-%D9%88-%D8%A7%D9%93%D9%82%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D8%B9%D8%A7%D9%82%D9%84-%D9%88-%D9%BE%D8%AE%D8%AA%D9%87-%D9%88-%D9%85%D9%86%D8%B7%D9%82%DB%8C-%D8%A8%DB%8C%D8%A7%D9%86