2777
2789
عنوان

از رنگ پوستم خجالت میکشم 😞🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 3923 بازدید | 83 پست

وااای نگووو. اصلا فک نکنی واسه اینکه بهت امید بدم و اینا این حرفووو میزنما. ولییی دخترایی که پوستشون گندمیه یا یکم تیرس واقعا با نمک و جذااابن تو رو خدا اینجوووری نگووو. ملت میرن کلیییی پول بدن تا تااازه بشن رنگ شمااا❤

به کمک خدا و قانون جذب، به تمام خواسته هام میرسم✌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر کن سالمی چه گیرایی به خودتون می دین هر کی ایراد گرفت بگو سبزه ها یه نمک دیگه ای دارن

واقعا همیشه همیشه خداروشاکرم برا سلامتیم 

ولی خب اینم دلم میخواد 😔

بابام واسم میخونه 😂😂😂 سفید سفید صد تومن  سرخ و سفید سیصدتومن حالا که رسید به سبزه هرچی بگ ...

دستشونه دردنکنه مثل شوهرمن که اینقدر تحویل میگیره دخترموکلی لوسش کرده البته دورازجونشما 😂

برای سلامتی مادرم صلوات ❤مـادران پاکنـد، همچـون یـاسهاگـوهـرانـی ، بهتـر از المـاسهاقلبشان دشتی ز مهـر و عاطفهروحشان لبریز از، احسـاسـها.
وایعنی چی من مادرم همیشه شعر میخونه راجب همه پوستا ولی بقیش یادم نیست فقط این یادمه حالا که رسید به ...

عزیزم 😄😍 

خیلی خوبه 

من از بچگی اعتماد بنفسم پایین اومد هنوزم همینجورم

به خوشکلی که نیست آدم باید شانس دشته باشه اعتماد به نفستو بالا ببر  سعی کن دیگرانو با اخلاقت جذ ...

من خداروشکر چهرم خوبه 

فقط رنگ پوستم مشکلمه ،دلم میخواست یکم روشن باشه 

حالا اومدن به ما اعتماد به نفس بدن میگن سبزه بهتره 

😂نه اینکه هیجی ولی سلیقست و کلیشه اینقد گفتن چاق و توپول(خیلیم بد نیست اما)رفته تو ذهن بعضیا.مثلن من دختر سفید خیلی بدم میاد با اینکه قشنگن.خودم میرم سولار😍

برا خاهرم و من یه صلوات بفرستید ممنون
ای جااان ... تا میتونین به بچتون اعتماد به نفس بدین ... بعدا تو ایندش میبینین چقدر تاثیر داره

ممنون عزیزم بچه من اعتماد به نفسش خیییلی بالاست 😁

برای سلامتی مادرم صلوات ❤مـادران پاکنـد، همچـون یـاسهاگـوهـرانـی ، بهتـر از المـاسهاقلبشان دشتی ز مهـر و عاطفهروحشان لبریز از، احسـاسـها.

وای منم بدنم خیلی سبزس ولی صورتم ودستم یکم روشن تره شوهرمم مثه بررررفه خانوادگی سفیدن

بافت انواع سیسمونی کیف،سبد،فرشینه،سبدکریر،صندل،زیربشقابی و... تریکو با قیمت مناسب وکیفیت بالا قابل شست وشو
ملت واقعا فازشون چیه نمیفهمم پوستت سفیده برنزه ها خودشونو میگیرن برات که ما برنزه ایم سبزه میشی سفید ...

کاش منم تو محیطی بودم که سفید بودن افتخار نبود 

اینجا هرکی سفیدتر عزیزتر 

یه نفر میشناسم از گند اخلاقی نفر اوله با تمام ادما دعوا داره ولی چون سفیده بازم همه دوسش دارن و بهش محبت میکنن