2777
2789
عنوان

از رنگ پوستم خجالت میکشم 😞🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 3924 بازدید | 83 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم کل خانوادم سفیدن من سبزم ولی به هیچ جامم نیست ادم باید نهادش قشنگ باشه یه رفیق دارم سفیده عین بر ...

منم سبزه ام‌.اتقافا  دخترا و پسرای سبزه برام جذابتره قیافشون.بانمکترن.از سفید خوشم نمیاد.

تا جام نباشی درک نمیکنی  خ مستقیم و غیر مستقیم بهم تیکه میندازن ، خیلی اذیت میشم

ملت واقعا فازشون چیه نمیفهمم پوستت سفیده برنزه ها خودشونو میگیرن برات که ما برنزه ایم سبزه میشی سفیدا😑😑😑هررنگی خودش جذابیت وزیبایی خاص خودشو داره

وایعنی چی من مادرم همیشه شعر میخونه راجب همه پوستا ولی بقیش یادم نیست فقط این یادمه حالا که رسید به ...

سفید سفید ۱۰۰ تومن

سرخ و سفید ۳۰۰ تومن

حالا که رسید به سبزه هر چی بگی می ارزه😊

و بلاخره روزی خدا نگاهی خواهد انداخت ❄
مرسی واقعا 😒😒  خانوادم چیزی‌نمیگن  اطرافیان دوست اشنا فامیل

منظورم مادر پدرت نیست که(اخه فک کن من چون سفیدن بگم بدن😂)منظورم کسایی که بت گفتن اشناهاتونو اینا که مقایسه میکنن

برا خاهرم و من یه صلوات بفرستید ممنون
رفتم میگه پوستت مشکلی نداره دارو نداد بهم  میگه برا جوش و لک و مشکلای جدی دارو مبدم من

من یمدت پیش دکتر میرفتم برا جای جوش،تو یه دوره برام کرم ساختنی روشن کننده صورت نوشت عالی بود

محکوم 
وایعنی چی من مادرم همیشه شعر میخونه راجب همه پوستا ولی بقیش یادم نیست فقط این یادمه حالا که رسید به ...

بابام واسم میخونه 😂😂😂

سفید سفید صد تومن 

سرخ و سفید سیصدتومن

حالا که رسید به سبزه هرچی بگی می ارزه

ای جااان ... تا میتونین به بچتون اعتماد به نفس بدین ... بعدا تو ایندش میبینین چقدر تاثیر داره

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
سفید سفید ۱۰۰ تومن سرخ و سفید ۳۰۰ تومن حالا که رسید به سبزه هر چی بگی می ارزه😊

ببین من اخر نفهمیدم تو این شعر ینی سبزه ها بهتره؟اخه ۲ جور میخونن اینو

برا خاهرم و من یه صلوات بفرستید ممنون

عزیز دلم اعتماد به نفس داشته باش و چیزی که هستی را دوست داشته باش ، رنگ پوست خیلیاقت ترست ،چیز مهمی نیست

در جوانی پاک ماندن شیوه پیغمبریست ورنه هر گبری ز پیری میشود پرهیزگار    
سفید سفید ۱۰۰ تومن سرخ و سفید ۳۰۰ تومن حالا که رسید به سبزه هر چی بگی می ارزه😊

آی دمت گرم خوابم میاد یادم رفته 😂😂😂آره دخترم همش این شعرومیخونه به داداشاش میگه شماارزونین من گرونم😂😂😂

برای سلامتی مادرم صلوات ❤مـادران پاکنـد، همچـون یـاسهاگـوهـرانـی ، بهتـر از المـاسهاقلبشان دشتی ز مهـر و عاطفهروحشان لبریز از، احسـاسـها.

خب همه ادما ک کامل نیستن فک نکنم راهکار داشته باشه منم سفید نیستم واسه صورت کرم پودر دائم میشه رفت ولی ن هر جایی و با هر موادی 

انگار هدف از خلقت من تماشاچی بودنه...... یک عدد پلی کیستیک همیشه خسته....