2777
2789
عنوان

جای من بودید عذاب وجدان مییگیرید یا به حوشبختیتون فک میکردید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 93 پست
ول کن بابا این همه اخلاق بد داره عذاب وجدان چی داری؟ هنوز هیچی نشده میگه برو فکر کردی فردا تو زندگی ...

تا وقتی من محبت میکنم، محل نمبکنه منو

ولی وقت کات شد ب محبت کردن افتاده

متنفرم ازش میدونه من حساسم با زن و دختر عریبه  صمیمانه حرف بزنه.ولی دقیقا هرکی به پستمون بخوره ، اونحور که من دوست ندارم میحرفه

واقعهاااااااا حدا کنه....اخه  یه خواستگاری اومد واسم همه جوره اکی.وسط ماجراها یهو بهم خورد ازد ...

این حرفا چیه بخاطر فیلمای مسخره ی ایرانه هرکی به خواستگارش جواب رد میده بدبخت میشه ول کن اینا همش چرته اگه راست بود الان دخترا بدبخت بودن چون به خواستگارشون جواب رد دادن.رو اعتماد به نفست کار کن

👩‍⚕️وزن شروع:۶۸😶... هدف اول:۶۶🔒☺... هدف دوم:۶۲🔒😍... هدف سوم:۵۸🔒🤩...💃 من میتونم🏃‍♀️💪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیل نمیشه با هرکی دوست شدیم باهاش ازدواج کنیم برو خداروشکر کن که الان متوجه شدی،بهترین ازدواجو میکن ...

همه بهم حرف شمارو میزنن ک عاقل باش.اختبارت بده دست خانواده

منم دقیقا با یه آدم مثل دوست پسرت ازدواج کردم یعنی هرچی میگی رفتارای اون میاد جلوی چشمم دقیقا مثل ما ...

واقعا؟

متاسفم عزیزم

ار خدا میخوام  از این به بعد بهترینها بیاد تو زندگیت

خانواده شماهم مخالف بودن؟

همه بهم حرف شمارو میزنن ک عاقل باش.اختبارت بده دست خانواده

یه چیزیو بگم یادت نره اگه خانوادت راضی نباشن اون ازدواج،ازدواج خوبی نخواهد بود توی تاپیک ها بخونی متوجه میشی اکثر افرادی که با وجود مخالفت خانواده ازدواج کردن پشیمونن

👩‍⚕️وزن شروع:۶۸😶... هدف اول:۶۶🔒☺... هدف دوم:۶۲🔒😍... هدف سوم:۵۸🔒🤩...💃 من میتونم🏃‍♀️💪
چی میگی تو تفسیرت از اه و ناله چیه  شناختت از خدا چیه میدونی خدا اول گفته عقل بعد دین خدا ل ...

ادم ساده ابم. از این اتفاقا هم خیلی ناراحت.دوس نداشتم اه ناله پشتم باشه...البته ک حرعت درسته.اول عقل

اگ واست سخته جدایی و وابسته شدی حتما ی مشاور برو و خودت را بدبخت نکن و ی بچه بیگناهم بدبخت نکن

دلتنگش نمیشم یاد حرفاش میوفتم

یکم حس حسادت دارم یا شایدم وابستگی

واقعا؟ متاسفم عزیزم ار خدا میخوام  از این به بعد بهترینها بیاد تو زندگیت خانواده شماهم مخالف ...

بچه اولشون بودم بی تجربه بودن 

نه مخالف نبودن 

اما قبل از عقد هم خیلی بیشعور بود فقط الکی ادعای عاشقی می‌کرد 

عادت این قبیله ،این است میرقصند دور آتشی که تو در آن میسوزی پس...                                                                نسوز تا نرقصند !                                                         برقص تا بسوزند✌️👏