2777
2789
عنوان

جای من بودید عذاب وجدان مییگیرید یا به حوشبختیتون فک میکردید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 93 پست
واقعا؟ متاسفم عزیزم ار خدا میخوام  از این به بعد بهترینها بیاد تو زندگیت خانواده شماهم مخالف ...

کاش زرنگ بودن خانواده ام و مخالفت میکردن 

قدر پدرت رو بدون و رو حرفش حرف نزن خودتو گرفتار نکن 

عادت این قبیله ،این است میرقصند دور آتشی که تو در آن میسوزی پس...                                                                نسوز تا نرقصند !                                                         برقص تا بسوزند✌️👏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیزیو بگم یادت نره اگه خانوادت راضی نباشن اون ازدواج،ازدواج خوبی نخواهد بود توی تاپیک ها بخونی مت ...

اره خودم میدونم همه اینارو....ولی واسه خودم ک پیخوام تصمیم بگیرم گیج میشم...عین بچه دو ساله

واقعا ادم کور و کر میشه

بچه اولشون بودم بی تجربه بودن  نه مخالف نبودن  اما قبل از عقد هم خیلی بیشعور بود فقط الک ...

اهان.....ینی برای این ازدواج هیچ نفر بهم نگفته خوبه

همه میگن دوری کن ازش

تا وقتی من محبت میکنم، محل نمبکنه منو ولی وقت کات شد ب محبت کردن افتاده متنفرم ازش میدونه من حس ...

خب چرا خودتو اسیرش کردی؟

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...
این حرفا چیه بخاطر فیلمای مسخره ی ایرانه هرکی به خواستگارش جواب رد میده بدبخت میشه ول کن اینا همش چر ...

ن دیگ من که جواب رد ندادم

خواستگاره یهو غیبش زد

منو سرکار گذاشت☹باخودم گفتم این تقاص سرکار گذاشتن دوس پسرم بود

🤣🤣🤣🤣در مورد این یه نفر واقعا بله😁✋ ولی واسه بقیه چیزا ن بوخدا😂

عزیزم باهاش کات کن آینده ی خودتو خراب نون نمیدونم چرا بعضی ها چه مرد چه زن فک میکنن با ازدواج میتونن طرف رو هرجور بخوان میتونن تغییر بده ولی کاملا در اشتباهن

خب چرا خودتو اسیرش کردی؟

حریت.....اوایل خوب بود بعد ۳  ۴ ماه اخلاقاش معلوم شد

اولین پسر تو زندگیم بود ک دوست شدم باهاش.محبتی  ام بود گولشو میخوردم

و اینکه میگفتم ادم باید بساز باشه.هیچکس تکمیل نیس

با کم و زیادش بسازم

البته ایشون کلا داغون بود

حریت.....اوایل خوب بود بعد ۳  ۴ ماه اخلاقاش معلوم شد اولین پسر تو زندگیم بود ک دوست شدم باهاش. ...

اووووف من همش میگفتم تو زندگی بالاخره باید یکی کوتاه بیاد و کوتاه میومدم اما الان دیگه بریدم و خیلی عصبی شدم

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...
عزیزم باهاش کات کن آینده ی خودتو خراب نون نمیدونم چرا بعضی ها چه مرد چه زن فک میکنن با ازدواج میتونن ...

من شاغل شدم پارسال

ایشون بجای خوسحالی سر ناسازگاریش بیشتر شد(گفتم حتما داره حسودی میکنه، فک میکنه حالا ک شاغل شدم ولش میکنم )

ب خودم گفتم بیشتر بهش نوجه کن...بزار بفهمه ب هرجا  و مقامی که برسم بازم  اون برام عزیزترینه..اون تنها عشقمه

ولی همین توجه زیاد گند زد ب رابطه و واقعا دلسرد کرد هردورو

ب اون اجازه بی احترامی داد

ب من فرصت دلسرد شدن