2777
2789
عنوان

جای من بودید عذاب وجدان مییگیرید یا به حوشبختیتون فک میکردید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 93 پست
موقع کات همش میگه نرو من تنهام کسیو ندارم(خانواده داره ولی کلا هم دیکه رو ادم حساب نمیکنن..فقط پول ...

وقتی میدونی این رابطه به ازدواج ختم نمیشه بی عقلیه موندنتون

یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم رو زده شدید فقط ار آه و ناله میترسم

چی میگی

تو تفسیرت از اه و ناله چیه 

شناختت از خدا چیه

میدونی خدا اول گفته عقل بعد دین

خدا لعنتشون کنه اونایی که خدا رو اینجوری شناسوندن به مردم

موقع کات همش میگه نرو من تنهام کسیو ندارم(خانواده داره ولی کلا هم دیکه رو ادم حساب نمیکنن..فقط پول ...

وای وای  فیلمشه  بخدا  توازدواج  کنی دوروز دیکه  ازدواج مکنه اصلا وابدا احساساتی  نشووووو

فقط حیدر امیرالمومنین است
چی میگی تو تفسیرت از اه و ناله چیه  شناختت از خدا چیه میدونی خدا اول گفته عقل بعد دین خدا ل ...

عزیزم  اه وناله  چیه؟؟؟؟؟من۲۰تا خاستگارداشتم  بهمشون  ک جواب رد میدادم  پشت سرم  نفرین  مکردن  الان  آه  اونا منوگرفته.

واقعهاااااااا حدا کنه....اخه  یه خواستگاری اومد واسم همه جوره اکی.وسط ماجراها یهو بهم خورد ازد ...

نه بابا این فکرا توهمه و به خاطر اون چیزای غلطیه که از بچگی تو مغزمون فرو کردن عادت کردیم هر مشکلی که تو زندگی دیگرانم ممکنه رخ بده رو به کارای خودمون و تاوان پس دادن ربط بدیم 

نظام قدیمم که میخوام تغییر نظام بدم و جدید رو کنکور بدم اگه کسی هست با هم درس بخونیم پیام بده بهم .
عزیزم  اه وناله  چیه؟؟؟؟؟من۲۰تا خاستگارداشتم  بهمشون  ک جواب رد میدادم  پشت ...

الان  خیلی  خوشبختم  وخوشحال.اصلا  بفکر اه وناله  نباش  اصلاااااااا.

مگ چنبار زندگی میکنی همین ادم اگه برگردی به رابطه توی یه دعوا ساده باز میگه از چشمم افتادی و بهت توهین میکنه تو میمونی یه حسرت بزرگ که چرا باز راهش دادم تو زندگیم گول حرفاشو نخور اون اعتماد به نفس نداره میخواد تو هم بشی عین خودش ولش کن بابا.ما مسئول تنهایی افراد نیستیم ما فقط یکبار زندگی میکنیم و نمیتونیم بخاطر اینکه دل کسیو نشکونیم خودمونو بدبخت کنیم که بعدا طرف اصلا خوبیای مارو نبینه و دهنشو وا کنه هرچی خواست بگه

👩‍⚕️وزن شروع:۶۸😶... هدف اول:۶۶🔒☺... هدف دوم:۶۲🔒😍... هدف سوم:۵۸🔒🤩...💃 من میتونم🏃‍♀️💪
واقعهاااااااا حدا کنه....اخه  یه خواستگاری اومد واسم همه جوره اکی.وسط ماجراها یهو بهم خورد ازد ...

نه اصلا  اینجور ک تومیگی  نمیشه.اعتمادبنفستو ببر بالا.به هرچی  فکر کنی  همون سرت میاد.به خوشبختی  با یه مرد تمام  عیار  فکر کن  نه اوووون