2777
2789
عنوان

جای من بودید عذاب وجدان مییگیرید یا به حوشبختیتون فک میکردید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 93 پست
اووووف من همش میگفتم تو زندگی بالاخره باید یکی کوتاه بیاد و کوتاه میومدم اما الان دیگه بریدم و خیلی ...

منم عصبی ام

کلا خواب ندارم دیگ

شاید در روز ۴ساعت بخوابم

منم عصبی ام کلا خواب ندارم دیگ شاید در روز ۴ساعت بخوابم

پس تمامش کن این رابطه کسل کننده رو چون خودتو فقط از بین میبری

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شاغل شدم پارسال ایشون بجای خوسحالی سر ناسازگاریش بیشتر شد(گفتم حتما داره حسودی میکنه، فک میکنه ح ...

آدم از اول دوستی خوش و خوبن آخر و عاقبتشون به ناکجا آباد میره ت  که از الان اینجوره میخوای فردا چه طور بشه تو زندگی 

آدم از اول دوستی خوش و خوبن آخر و عاقبتشون به ناکجا آباد میره ت  که از الان اینجوره میخوای فردا ...

اره واقعا.....الان که وقت عشقو عاشقیه تو سرکله هم میزنیم وای به حال بعد عروسی و عادی شدن........