2777
2789

حداقل قبلا میگفتن که ازدواج کنی مرد خرج خونه و خرج خودتو میده و تو کار خونه رو میکنی

الان حتی اون کار رو هم دیگه نمیکنن احمقای بی عرضه

کار خونه که با زنه هیچی از طرفی باید کار کنه و خرجی خونه رو هم بده و بچه به دنیا بیاره و تربیت کنه و هیکلشم جنیفر لوپز باشه و به خودش برسه و  ...

انوقت مرد چیکار میکنه؟ میره چندرغار درمیاره حتی اونم دلش نمیاد خرج کنه

وقتی هم میان خواستگاری یکی از سوالایی که سریع میپرسن اینه که شغل دختر چیه؟ درآمدش چقدره؟

من موندم پس چرا باباهای ما اینطوری نبودن؟؟؟ بابای من کارش خیلی سخته واقعا از بیرون که میاد کل دست و پاهاش زخمه هیچکسم حمایتش نکرد ولی هیچوقت هیییچوقت بابت خرجی که میکنه منت سر هیچکدوممون نزاشت هیچوقت به مامانم نگفت تو توی خونه چیکار میکنی؟؟

همیشه به مامانم میگه تو خیلی بیشتر از من زحمت میکشی و هرموقع که بتونه به مامانم کمک میکنه

ولی این نر های امروزی بی خاصیت مادرشون فقط بهشون یاد داده مفت بخورن و غر بزنن مرده شور همشونو ببرن

نمیدونم این مورد فقط تو ایرانه یا به صورت جهانی مردها با گذر زمان احمق تر و به درد نخور تر میشن

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی شده مشکل اصلیتون الان چیه

اینکه چرااا تو خواستگاری باید دنبال این باشن که شغلم چیه درامدم چقدره چرا باید رو درامد من حساب باز کنن

اون تاپیک پربازدید رو هم که دیدم اعصابم خورد شد

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇

نه هنوزم مردای با غیرت و مسئولیت پذیر هست که کل زندگی رو یه تنه بچرخونه مثلا همسرم پدرم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......