2777
2789

سلام ...بچه ها بعدش چی خوردین :؟غذا و سوپ و ابمیوه چی خوردین ؟سوپ جو بهتره یا جو پرک ؟؟:با پیاز یا بی پیاز ؟

هر چی میدونید بگید ...تمیزی جای بخیه ؟؟:ماهیچه چی جوری بذارم ؟؟؟جای بخیه رو با چی بشورم ؟؟؟؟درد سز چجوریه ؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا ۱۰ روز تا میتونی استراحت(البته خودم زیاد استراحت نکردم )

کباب بیشتر بخور چه گوشت چه مرغ

سوپ ماهیچه

هر روز حمام ،جای بخیه ت بزار کامل خشک بشه لباس نخی

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         

کمپوت گلابییییی خیلی خوب بود بعد سزارین فقط اینو یادمه😁

حموم هم هر روز میرفتم بخیه هام رو میشستم 

دردش هم قابل تحمله 

خون می چکد از دیده درین کنج صبوری                                               این صبر که من می کنم افشردن جان است

بسلامتی عزیزم.ایشالله خودتو نی نیت سالم‌و سلامت باشین‌.من شنیدم‌ک ب محض اینکه دکترت بگه میتونی غذا یخوری.قبل اینکه بری بیمارستان آب قلم‌اماده کن بذار فریزر ک برگشتی راحت باشی سوپ درست کردی بندازی توش.سبزیجات هم اگ مشکل معده و نفخ نداری بخور برای  زود هوب شدن بخیه هات خوبه.گوشت قرمزم‌بیشتر بخور با مایعات زیاد.مایعاتم برا بهتر شدن بخیه هات خوبه.زایمان ک کردی بیا بگو چطور بوده زایمانت

اگه جایی که ایستادین رو دوست ندارین جاتون رو عوض کنید.شما درخت نیستید☺
کباب یبوست نمیاره :؟

من میخوردم مشکلی نداشتم

سوپ میخوری شکمت روون میشه دیگه

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
کمپوت گلابییییی خیلی خوب بود بعد سزارین فقط اینو یادمه😁 حموم هم هر روز میرفتم بخیه هام رو میشستم&n ...

بخیه رو با بتادین شستی یا شامپو بچه ؟؟؟با لیف یا با دست ؟؟؟

بخیه رو با بتادین شستی یا شامپو بچه ؟؟؟با لیف یا با دست ؟؟؟

من با شامپو بچه با دست شستم بتادین نزدم 

خون می چکد از دیده درین کنج صبوری                                               این صبر که من می کنم افشردن جان است