2777
2789
عنوان

تجربه بعد از سزارین ...غذا و استراحت و هر چی

| مشاهده متن کامل بحث + 11137 بازدید | 46 پست
بخیه رو با بتادین شستی یا شامپو بچه ؟؟؟با لیف یا با دست ؟؟؟

من با لیف و شامپو بدن

آروم روش میذاشتم و برمیداشتم

بخیه هام کشیدنی بود

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کمپوت هلو خود هلو گلابی و اناناس میوه های بود ک دکترم گفت بخور واسه جای بخیه هاتم یکم ک بهتر شد پوست اناناس بزار روش عالیه الوورا بزار عالیه و حمومم برو با شامپو بچه بشور جای بخیه هاتو راه برو خودتو ننداز زیادم کار نکن 

خدایااواسه ارامش زندگیم هرکاری میکنم عاشقدخترم۶ماههحسینمراد دلمو بده دستم به دستایی توه عزیزتر از جان 😍       مرا ببر انجا ک تا ابدباشی ک من بدون #تو ناتمام میمانم !!😍❤

من ک این کارارو کردم سریع خوب شدم کاچی ام درست کردن برام با خاگینه و خرما 

خدایااواسه ارامش زندگیم هرکاری میکنم عاشقدخترم۶ماههحسینمراد دلمو بده دستم به دستایی توه عزیزتر از جان 😍       مرا ببر انجا ک تا ابدباشی ک من بدون #تو ناتمام میمانم !!😍❤
کمپوت هلو خود هلو گلابی و اناناس میوه های بود ک دکترم گفت بخور واسه جای بخیه هاتم یکم ک بهتر شد پوست ...

لباس چی میپوشیدی :؟که راحت باشی ...

صبحانه چی بخورم ؟کاچی خوبه با شیر برنج درست کنم بذارم یخچال بعد اومدن خونه بخورم ؟؟؟

کمپوت هلو خود هلو گلابی و اناناس میوه های بود ک دکترم گفت بخور واسه جای بخیه هاتم یکم ک بهتر شد پوست ...

کمپوت هلو مزه رانی هلو رو میده یا نه؟ من تصورم یه کمپوته لیزه ک خورده نمیشه اینطور نیس؟ من دیشب طرز تهیه رانی هلو رو دراودم از نت گفتم حداقل رانی خوشزه تره ک

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘

لباس چی میپوشیدی :؟که راحت باشی ... صبحانه چی بخورم ؟کاچی خوبه با شیر برنج درست کنم بذارم یخچال بعد ...

من لباس بارداریم ک میپوشیدم پوشیدم ک به بخیه هم نخوره شلوارک بالای بخیه هم میدادم کششو صبحانه ارده با خرما بگیر با کاچی خاگینه قلم گاو بجوشون بزار فریزر ک باهاش سوپ بپزی اب میوه هم زیاد بخور 

کمپوت هلو مزه رانی هلو رو میده یا نه؟ من تصورم یه کمپوته لیزه ک خورده نمیشه اینطور نیس؟ من دیشب طرز ...

کمپوت هلو اگه اصلش باشه اسمش خوخ هستش اونم اگه پیدا بشه این کمپوت هلوهای الکی دارن بیرون اما بازم خیلی خوبه واسه سزارینها چون شکم رو راه میندازه یبوست نمیگری 

کمپوت هلو اگه اصلش باشه اسمش خوخ هستش اونم اگه پیدا بشه این کمپوت هلوهای الکی دارن بیرون اما بازم خی ...

اره راست میگی ... سوپ چجوری درست کردی؟؟؟چه سوپی خوبه ؟

با لیف نترسیدی؟

اولین بار یکم میترسیدم

بعد که هربار میرفتم حموم میدیدم انگار جای بخیه هام نرم میشه حموممو طولانی تر کردم و بخیه هام قشنگ لیف میزدم

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
اره راست میگی ... سوپ چجوری درست کردی؟؟؟چه سوپی خوبه ؟

سوپ مرغ با سوپ سبزیجات ک عدس و هویج و برنج و جو پرک و گوشت بره و کره وسبزی پیاز سیب زمینی همه رو بریز داخل هم اب قلم هم بریز داخلش یکمم اب بزار یجوشه یه ۳ ساعت بعد جا افتاد بیا بخور البته جو پرک رو اخر بریز اب لیمو هم بزن 

با شامپو بچه یا با سرم شستشو میشستم هر روز 

یه دوش ۵ دقیقه ای میگرفتم 

با سشوار خشک میکردم 

غذاام تا چند روز اول خیلی کاچی به خوردم دادن دیگه از کاچی بدم‌میومد 

چلو گوشت خوبه 

با اب قلم سوپ درست کنن برات 

مایعات زیاد بخور  دلستر اب هویج ....

غذاهای نفاخ نخور 

نون زیاد نخور با غذات 

گوشت قرمز بیش تر بخور  

اناناس برای ترمیم جای زخم خوبه 

سوپ مرغ با سوپ سبزیجات ک عدس و هویج و برنج و جو پرک و گوشت بره و کره وسبزی پیاز سیب زمینی همه رو بری ...

من باید قبل عمل درست کنم ...اخه وقت ندارم بعدش بیام خونه بذارم .بذارم یخچال اشکال داره؟؟؟؟