2777
2789
عنوان

تجربه بعد از سزارین ...غذا و استراحت و هر چی

| مشاهده متن کامل بحث + 11138 بازدید | 46 پست
کمپوت هلو اگه اصلش باشه اسمش خوخ هستش اونم اگه پیدا بشه این کمپوت هلوهای الکی دارن بیرون اما بازم خی ...

بعد کمپوت هلو خوشمزه تره یا رانی؟ ک خونه درست کنی ها ن بیرون بخری جفتشم خونه درست کنی من پرسیدم گفتن انی هلو دوروزه باید خورده شه گفتم شاید بشه هلو فریزر کرد بعدا همونجا ریخت تو مخلوط کن و رانی یا همون ابمیوه شو درست کرد

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باید قبل عمل درست کنم ...اخه وقت ندارم بعدش بیام خونه بذارم .بذارم یخچال اشکال داره؟؟؟؟

درست کن بزار فریزر اخه ۳ روز بیمارستان بستریت میکنن چون سزارینی هستی

خدایااواسه ارامش زندگیم هرکاری میکنم عاشقدخترم۶ماههحسینمراد دلمو بده دستم به دستایی توه عزیزتر از جان 😍       مرا ببر انجا ک تا ابدباشی ک من بدون #تو ناتمام میمانم !!😍❤
بعد کمپوت هلو خوشمزه تره یا رانی؟ ک خونه درست کنی ها ن بیرون بخری جفتشم خونه درست کنی من پرسیدم گفتن ...

رانی بهتره راحت ترم هست هلو بگیر پوست کن بزار فریزر 

خدایااواسه ارامش زندگیم هرکاری میکنم عاشقدخترم۶ماههحسینمراد دلمو بده دستم به دستایی توه عزیزتر از جان 😍       مرا ببر انجا ک تا ابدباشی ک من بدون #تو ناتمام میمانم !!😍❤
غذا چی ها خوردی ؟؟؟؟

چنجه خوردم و جیگر و کاچی و اب میوه و کمپوت گلابی و اینا 

خون می چکد از دیده درین کنج صبوری                                               این صبر که من می کنم افشردن جان است
سه روز که نه ...میگن فقط یک شبه که

طبیعی ۱ روز سزارین ۳ شب 

سسه روز نيس

الان شهر ما هر کسی سزارین شده سه روز نگه داشتن بیمارستان خود منم ۳ روز بستری بودم بعدش مرخصم کرد دکتر هم اتاقیای خودمم همشون ۳ روز 

البته این سیستمی ک میگم مال ۷ سال پیشه شاید الان زودی مرخص میکنن 

گوشت گاو حبوبات وسبزیجات ومیوه هابه جزکمپوت گلابی وآناناس دوهفته اول نخور .کاچی هرروز بخور .اینارو مادربزرگم میگفت ...

من باوری به کمال گرایی افراطی ندارم  به تاپیک «من خودم رادوست دارم»@بانوآرتمیس سربزنید