2777
2789
عنوان

بیایید مورد بع از طلاق بگید

209 بازدید | 27 پست

سلام بچه ها 

اونایی که جدا شدن  و الان حس رها شدن و ازاد شدن دارند و خوشحالن که جدا شدن و راحت شدن از فلاکت لطفا تجربه شونو بگن 

زندگیشون چجوری بوده قبلا و الان چکار کردن که حسشون خوبه 

من میخوام جدا شم تصمیمم جدیه ولی همش خانواده م میگن بعدش بدتر میشه سختتر میشه منو میترسونن 

ولی اینجا یه جهنم واقعیه 

با شوهر بددهن توهین و تحقیر و دعوا و پرخاشگری و کتک 

خودم که تباه شدم نمیخوام بچه مم تو این زندگی تباه بشه 

و از پدرش الگو بگیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بدونی بچه تکلیفش چی میشه ...

با خودم میبرمش یه منبع در امد دارم مدتی نمیخوام کار کنم بعدش که آروم شدم میرم سراغ کار 

ادم بی دستو پایی نیستم معلم بودم قبلا سالها به خاطر بچه یکی دو سالیه نمیرم میتونم نستقل زندگی کنم

[QUOTE=399783734]طلاق سخته باید کفش زرهی بپوشی[/QUOثسشما جدا شدی؟

ن خیلی خواستم نشد

۲ تا بچه دارم

بعدا اگ طلاقم بگیرم چ فایده دخترم عذابم میده

طلاق با بچه سخته ن میتونی با خودت ببریشون

ن  دلت میاد بزاری بری🥺🥺

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

ن خیلی خواستم نشد۲ تا بچه دارمبعدا اگ طلاقم بگیرم چ فایده دخترم عذابم میدهطلاق با بچه سخته ن میتونی ...

الان توی زندگی با شوهرت چجوری رفتار میکنی که اذیت نشی؟  

خاله بزرگم طلاق نگرفت شوهرش فوت کرد تو اوج جوونی،دختر خالم ۴۵روزه بوده بی بابا شده...💔 بعد نمیدونم دقیقا بعد چندوقت یا چندسال خالم ازدواج میکنه مجدد..چون پدربزرگم معتقد بوده چون شوهر مرده و بیوه هس( طرز فکر قدیمیا)باید زود شوهرش بده وگرنه میمونه رو‌دستش،خلاصه شوهر جدید شرطش این بوده بچه رو باخودت نیار،قبولم میکنن!!و الان دختر خالم نزدیک چهل سالشه و هیچ مهر مادری بینشون وجودنداره،همیشه هم کمبود محبت مادر داره،دختر خالمو پدربزرگ‌و مادربزرگ بزرگ کردن بعدم زود شوهرش دادن

اسی شوهرت اختلال خودشیفتگی داره.الان چند تا از تاپیکاتو دیدم یه جور غرور کاذب که نه میذاره مهربون باشه نه میذاره موقع دعوا دلرحم باشه و اشتباهاتشو بپذیره و عذرخواهی کنه.اما تو اگر می خوای طلاق بگیری و باز با کس دیگری ازدواج کنی از کجا معلوم که نفر بعدی هم مثل همین شوهرت نباشه.یه دونه بچه هم داری زیر دست نامادری یا ناپدری اسیر میشه.اگر تصمیمت طلاقه باید به همه چی فکر کن.تنهایی خودش یه درد و گرفتار شدن دوباره با یه ادم عوضی دیگه هم باز درد دیگریست.چون خودم هم درگیرم اینارو بهت گفتم.

ن خیلی خواستم نشد۲ تا بچه دارمبعدا اگ طلاقم بگیرم چ فایده دخترم عذابم میدهطلاق با بچه سخته ن میتونی ...

من فعلا طلاق عاطفی گرفتم نه با هم حرف میزنیم نه هیچی 

فقط صحبتهای ضروری 

خاله بزرگم طلاق نگرفت شوهرش فوت کرد تو اوج جوونی،دختر خالم ۴۵روزه بوده بی بابا شده...💔 بعد نمیدونم ...

میخام بگم اگر  واقعا راهی نیست طلاق بگیرید اوکی،ولی بچهاتون رو رها نکنید،یا لج کنید بندازید گردن پدر،یا بخاطر ازدواج مجدد پیش خودتون نباشن...

الان توی زندگی با شوهرت چجوری رفتار میکنی که اذیت نشی؟

هرچی میگه میگم چشم

بی خیال شدم ب جورایی دندم پهن شده

دیگه بعد ۱۶ سال تونستم کنار بیام‌

بعد ۳۰ سالگی صبرم زیاد شد

ی وقتا میگم مادرشوهرم چیز خورم کرد

دیگه کنار اومدم با زندگیم

شما چندسالته و چند ساله ازدواج کردی

جنسیت بچت؟

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

اسی شوهرت اختلال خودشیفتگی داره.الان چند تا از تاپیکاتو دیدم یه جور غرور کاذب که نه میذاره مهربون با ...

از چت جی پی تی دیدم هم خود شبفته س هم تا حدی ضد اجتماعی 

مثل مادر گور به گور شده شه 

من دیگه نمیخوام ازدواج کنم سنم بالاست 

تمایلی به ازدواح ندارم 

فقط میخوام خودمو بچه وو نجات بدم