الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خاله بزرگم طلاق نگرفت شوهرش فوت کرد تو اوج جوونی،دختر خالم ۴۵روزه بوده بی بابا شده...💔 بعد نمیدونم دقیقا بعد چندوقت یا چندسال خالم ازدواج میکنه مجدد..چون پدربزرگم معتقد بوده چون شوهر مرده و بیوه هس( طرز فکر قدیمیا)باید زود شوهرش بده وگرنه میمونه رودستش،خلاصه شوهر جدید شرطش این بوده بچه رو باخودت نیار،قبولم میکنن!!و الان دختر خالم نزدیک چهل سالشه و هیچ مهر مادری بینشون وجودنداره،همیشه هم کمبود محبت مادر داره،دختر خالمو پدربزرگو مادربزرگ بزرگ کردن بعدم زود شوهرش دادن
اسی شوهرت اختلال خودشیفتگی داره.الان چند تا از تاپیکاتو دیدم یه جور غرور کاذب که نه میذاره مهربون باشه نه میذاره موقع دعوا دلرحم باشه و اشتباهاتشو بپذیره و عذرخواهی کنه.اما تو اگر می خوای طلاق بگیری و باز با کس دیگری ازدواج کنی از کجا معلوم که نفر بعدی هم مثل همین شوهرت نباشه.یه دونه بچه هم داری زیر دست نامادری یا ناپدری اسیر میشه.اگر تصمیمت طلاقه باید به همه چی فکر کن.تنهایی خودش یه درد و گرفتار شدن دوباره با یه ادم عوضی دیگه هم باز درد دیگریست.چون خودم هم درگیرم اینارو بهت گفتم.