2777
2789
عنوان

بچه

327 بازدید | 41 پست

سلام بچه ها من تو خرداد ماه یه سقط داشتم واقعا بهم ریختم جنین ۵ هفته بود که سقط شد الان به نظرتون شروع کنم دوباره یا بیشتر صبر کنم هر روز تو خونه ورزش میکنم شوهرمم به زور فرستادم باشگاه که ورزش کنه و قوی شه تا یه اسپرم قوی بفرسته و من دوباره خدای نکرده سقط نکنم واقعا نمی دونم چیکار کنم از سقط دوباره وحشت دارم من بچه ای ندارم دلم میخواد یه بچه داشته باشم به نظرتون ۳ ماه کافیه بعد از سقط و اقدام کنم یا نه ؟من آدم فوق العاده استرسی هستم ،به نظرتون ورزش تاثیر داره تو اسپرم و تخمک قوی؟

همونقدر ک ورزش خوب و موثر استرس دوبرابرش نابود کنندس اقدام کن انشالله سلامت بیاد بغلت

کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آزمایش بده شوهرت. خودتم همینجور

وقتی یه نفر میخاد با حرفاش ناراحتتون کنه خونسرد باشید و آرامشتون رو بهم نریزید اون هدفش بهم ریختن آرامش و اعصاب شماست پس نباید این اجازه رو بهش داد..
چیکار کنم که استرسم کم شه؟

حواستو  پرت کن هر جور ک میتونی سرت گرم باشه خدا مواظبشه

کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊
آزمایش چی؟ اولین سقط بود  آیا آزمایش لازمه؟

آزمایش اسپرم واسه شوهرت . چکاب و سونو هم واسه خودت 

وقتی یه نفر میخاد با حرفاش ناراحتتون کنه خونسرد باشید و آرامشتون رو بهم نریزید اون هدفش بهم ریختن آرامش و اعصاب شماست پس نباید این اجازه رو بهش داد..
آزمایش اسپرم واسه شوهرت . چکاب و سونو هم واسه خودت 

به نظرت آزمایش واسه یه بار سقط لازمه؟من یه فیبرم خارج از رحم ۵ سانتی دارم به نظرت احتمال اینکه به خاطر فیبرم سقط شد هست ،دکترم میگفت ربطی به فیبرمت نداره چون خارج از رحمه

به نظرت آزمایش واسه یه بار سقط لازمه؟من یه فیبرم خارج از رحم ۵ سانتی دارم به نظرت احتمال اینکه به خا ...

کار از محکم کاری عیب نمیکنه اگه بازم اسپرم ضعیف باشه چی. 

ممنونم عزیزم نمیدونی من چقد افسرده شدم بعد از سقط

حق داری 😘😘

اگه اسپرم ضعیف باشه راهی داره؟

اره . دکتر قرص میده. گرمی هم باید خیلی بخوره شوهرت