2777
2789
ماهم قراره بریم مشهد اسلام دین راحتیه،ما برای خودمون سختش میکنیم

چ خوب التماس دعا دارم عزیزم ....منم خیلی دوس دارم برم مشهد ولی مرخصی مون کمه احتمالا تا شمال فقط بشه بریم 

به بی مقصدی خلق تک میزند..  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا واااااااا؟؟ مگه مسافرت بده؟؟

نه بد نیست اتفاقا تو اسلام تاکید شده بر سفر رفتن 

اما شما طوری به استارتر جواب دادی و گفتی لا اکراه فی الدین که انگار با کاروان یزید میخوای همراهشون کنی😐

بخدا ما ملت افسرده ای هستیم دوماهم که دیگه کلا همش،عذاب وجدان داری هر کاری که کنی بخدا زیاده چرا دوماه شادی رو برامون اجباری نمیکنن 

توی ماه صفر نرو سنگینه ولی ماه محرم دیدم عقدم گرفتن ولی بدون مراسم 

بخدا ما ملت افسرده ای هستیم دوماهم که دیگه کلا همش،عذاب وجدان داری هر کاری که کنی بخدا زیاده چرا دوم ...

بدبختیای خودمون کمه از دنیا و آخرتم میترسوننمون 

به بی مقصدی خلق تک میزند..  
منظورم اینه ک اینقد ب خودشون سخت نگیرم ایرانیا ک همیشه عزادارن

پس لا اکراه فی الدینش چی بود؟؟

بعدشم مگه همین هفته پیش و هفته قبلش نبود که دهه ولایت بود و دو تا عید بزرگ پشت سر هم داشنیم؟؟ پس کجا ایران همش عزاداره؟؟؟؟؟؟؟🤔

پس لا اکراه فی الدینش چی بود؟؟ بعدشم مگه همین هفته پیش و هفته قبلش نبود که دهه ولایت بود و دو تا عی ...

یعنی اجباری نیست

حالا شما روزای عید رو با عزا مقایسه کن،ببین عزاش بیشتره یا عیدش؟؟؟