2777
2789

مبارکه😍😍

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها ۱۲ انتقالمه ولی مثبت در اومد

عزیزم شما آی یو آی کردی؟ دیروز دکتر به من گفت باید بری آی یو آی از دیروز تا حالا همش گریه میکنم شوهرم نواسانات اسپرم داره دکتر گفته خطرناکه مردم از استرس میشه کمکم کنی 

ازتون خواهش میکنم هر کسی امضامو میبینه برام دعا کنه منم مادر بشم خیلی سخته انتظار....
مبارکه گلم.. انتقال چطوریه ؟ چقد هزینه داره ..من زیاد سردرنمیارم.‌ لطفا توضیح بده عزیزم

من شوهرم مشکل داشت اسپرمش صفر بود .ولی تو نطفه اش اسپرم بود عملش کردن ازش اسپرم گرفتن .بعد طی چند مرحله سونوگرافی ازمن  امپول تخمک گذاری ۱۷ تا ختمک ازم گرفتن با اسپرم شوعرم لثاح دادن و به من انتقال دادن .تخمک گیریش تیم ساعت بیهوشی داره که اصلا درد نداره من درد نداشتم انتقالشم خیلی راحته چند روز بعدش باتوجه به شرایطت انجام میشه یه ۵ دقیقه انتقال طول میکشه .بعد از ۱۴ روزم باید بری از

مبارک باشه باروز انتقال حساب کردین روز ۱۲  منم دیروز انتقال دادم برام دعا کن  راستی لک ل ...

نه لک لانه گزینی ندیدم .انشالله که انتقالت بگیره اره باروز انتقال ۱۲ روز شد