2777
2789
عنوان

پدر بزرگم خیلی ادم بدیه

212 بازدید | 18 پست

من تازه مادر بزرگم با یک پیرمرد ازدواج کرده ولی متوجه نگاه های بد این مرد روی خودم میشم و خب من شال نمیزارم   جلوش چونکه فکر میکنم پدر بزرگم حساب میش ولی حس میکنم روم نگاه بدی داره و چند بارم تو چشمام نگاه بدی کرد و حس بدی گرفتم تا اینکه امروز مادر بزرگم خونه نبود  فقط این پیرمرده بود و مجبور شدم برم داخل خونه چونکه مادر بزرگم رو اومده بودم ببینم بعد دانشگاه بعدش رفتم و ........    الان نمیدونم به مادر بزرگم بگم یا نه و دارم گریه میکنم نمیدونم چیکار کنم من مجبور شدم بیام اینجا بگم .😭😭

بهت تعرض کرد؟

خب وقتی حست بده و میدونی آدم بدیه.. بهتره دیگه نری

میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا می‌کنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیشد

نگفت ادامه اشو ولی حدس می‌زنم بهش تعرض کرده که اینجوری با استرس و ناراحتی داره توضیح میده

میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا می‌کنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂