2777
2789
عنوان

از دست مامانم بریدم از زندگی دعا کنین بمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 73 پست
با اون اقاعه به هم زدهدوماهه هر روزم همینهاگه فامیلو خبر نمیکرد اهمیت نمیدادم عادت کردم به بی ابرویی ...

نه خب چجوری میگی میدونن قرص میخوره ب همون فامیل مادریت بگو عوارض توهمه قرصاست ک این حرفا رو میزنه ...واقعا موندم بعضیا چجوری با این شرایطشون بچه دار میشن ک بعد اینهمه زجر بکشه ... 

از خدا میخوام یه کاری برات بکنه و کمکت کنهقلبم شکست از حرفاتامیدوارم انقد قوی بمونی که از اون جهنم د ...

مرسی عزیزم 

دعا کن نفریناش نگیره

چون از وقتی یادم میاد دائم داره نفرینم میکنه ک خیر نبینم و بدبخت شم

از همه چی خستم 

شغلمم باز اجبار خودش بوده 

خسته از سر کار میرسم خونه 

خسته از خونه میرم سرکار

اخرم من میشم مقصر که چرا اجاره ندادم مامانم صورتمو کبود کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم نذاشتم بزنه دیگهزورش اومده خونوادشو خبر کردهخالم میگه فک کردی بی کس و کاره میزنیش!!!

بگو پس وایستم کتک بخورم فامیل پدری نداری؟  کسی ک حمایتت کنه هر چند ک من ب این نتیجم رسیدم از فامیلم نوبی ب ادم نمیرسه کاش میدونستیم چیکار کنیم من نمیخام شکایت کنم یا بی احترامی کنم و گرنه با دعوا ب زور میرفتم متتهی تو ک شرایطتت بدتره من هر وقت میخام برم مامانم گریه میکنه نمیزاره خونمو جدا کنم 

بمیرم برات عزیزم نمیدونم چی بگم بهت که اروم بشی باتمام وجودم درک میکنم منم مامانم مریضه اعصاب وروانه ...

خدا هم تو رو نجات بده هم منو هم مامانامونو

بخدا دردم اینه ازش شکایت کردم پیش خالم میگه مگه دیوونس اینکارا رو کنه تو داری دروغ میگی

هروقت پیش اوناییم قرصاشو سر وقت میخوره ولی باز با اونام دعواش میشه (نه در ابعاد و شدتی که به من ظلم میکنه)

ولی باز خالم فک میکنه ازش بعیده

مرسی عزیزم دعا کن نفریناش نگیرهچون از وقتی یادم میاد دائم داره نفرینم میکنه ک خیر نبینم و بدبخت شماز ...

از سمت خانواده پدریت کسی هست بتونه کمکت کنه ؟ 

کاش یه درآمد خیلی خوب داشتی از خونه میزدی بیرون و دیگه برنمیگشتی

چند ساعت در روز سر کاری ؟اگر امکانش هست بیشتر روز سر کار بمون و فقط برای خواب برو خونه پولات جمع کن ...

معلمم اضافه کار ندارم

کل حقوقم ۱۴ تومنه 

فعلا شبا بیدار میمونم صبا میخوابم که نبینمش ولی سر همینم حرف میشنوم میگه معلوم نیس چه غلطی میکنی شبا بیداری 

اصلا پسری رو نمیبینم که بخوام ازدواج کنم عین کارگرای اسیر تنها جایی که هستم خونه و مدرسس

از نفریناشم میترسم ازدواج کنم گیر یکی عین خودش بیوفتم دوباره

خدا هم تو رو نجات بده هم منو هم مامانامونوبخدا دردم اینه ازش شکایت کردم پیش خالم میگه مگه دیوونس این ...

میفهمم خیلی سخته عزیزم درکت میکنم من ازدواج کردم یه دخترم دارم ولی توی زندگی خودمم خیلی دردورنج کشیدم ومیکشم همش به خدامیگم کاشکی به پدرومادرمن بچه نمیدادی کاشکی توبچگی میمردم بخداگاهی اوقات دلم میخوادشب میخوابم صبح پانشم تنهاچیزی که منوسرپانگه میداره دخترمه ولی آرزومیکنم اگه روزی بخوام باعث عذابش بشم ثانیه ای زنده نباشم ازصمیم قلبم برات آرزومیکنم ازجایی که فکرش رونمیکنی خدانجاتت بده روزی هزاربارخداروشکرکنی

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔
نه خب چجوری میگی میدونن قرص میخوره ب همون فامیل مادریت بگو عوارض توهمه قرصاست ک این حرفا رو میزنه .. ...

اصلا این چیزا رو قبول ندارن

خودشونم پر مشکل و ترومان

خالم رفته از مامانم پرسیده قرصاتو میخوری اونم گفته اره خالم دوباره منو به فحش کشیده

حرف اون واسشون سند و مدرکه چون وقتی سالم بوده تو اون شهر بوده و تصوری از رفتاراش ندارن

داشتم ب خالم میگفتم روانشناس اینجوری گفته 

روانشناس بیچاره رو نفرین کرد ک سرطان بگیره بمیره

بگو پس وایستم کتک بخورم فامیل پدری نداری؟ کسی ک حمایتت کنه هر چند ک من ب این نتیجم رسیدم از فامیلم ...

فامیل پدریمو بعد فوت بابام دیگه ندیدم

فقط میتونم به بابام غر بزنم 

هیچ کسو ندارم 

تک و تنهام

شکایتم کنم چی میخاد بشه تهش؟ 

ابروریزی 

اخرم میره پشت سرم دوباره به همه بد میگه

بعدم وقتی قرص نمیخوره اینجوریه یا وقتی با مرده قهر میکنه

بقیه وقتا مهربونه 

عادیه 

خودمم بخوام دلم نمیاد به اون یکی روی مامانم که فکر میکنم

اصلا این چیزا رو قبول ندارنخودشونم پر مشکل و ترومانخالم رفته از مامانم پرسیده قرصاتو میخوری اونم گفت ...

سعی کن خودتو آروم نگه داری زمان بگذره آرومتر میشی خدا بزرگه انشالله ک حل بشه همه چی