2777
2789
عنوان

زنان قوی و انرژی های مثبت بیایید 🎀🎀

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 72 پست
خب من چندان تو این چیزا دلرحم نیستم به هر حال اگه ادم قراره مقابل اشتباه کسی واکنش نشون نده اون شخص ...

باورت میشه بخدا اینکارا رو هم کردم ولی تغییر درحد۲۴ساعته ومن فکر میکنم مشکل مادرم ریشه ای و حتما باید روانکاوی بشه ولی نمیدونم چطور بگم آخه همه ی خونواده میریزن سر من که خودت مریضی و داری روی ماهی میذاری

۲تا حاجت دارم لطفاواسم ۲ تاصلوات بفرستین ودعا کنین .هرکس فرستاد بهم بگه براش سوره حمد بخونم😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سپاسگزاری از  خدای مهربان سپاسگزار از کائنات سپاسگزاری از فرشتگان آریل - میکائیل-  جوفیل- ...

چه قشنگ 🎀. ولی از خود خدا به تنهایی سپاس گزاری کنیم کافی نیست؟ 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
يه چيزي هست كه باعث شده احساس قدرت كنم از هر چي كه بترسم ، شيرجه ميزنم داخلش و تا تهش ميرم، وقتي مي ...

سلام میشه مثال بزنی

منم دوسدارم با ترس هام روبروشم چجوری؟

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
اول ایمان به خالقم دارم  دوم توکل  سوم امید  ۲ سال و نیمه که مشکلات سختی برام پیش ...

خیلی عالیه. آدمای مومن واقعی امیدشون از خدا قطع نمیشه 🎀😘

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
دارو عوارض نداشت؟ بعد از يك سال ديگه استفاده نكردي

نه تازه ۱ ماهه شروع کردم 

خیلی خیلی بهترم  خدا رو شکر 

شدیدا از دارو میترسم اما این بار عالی بود و به دادم رسید

دکتر گفت بعد از ۱ سال ببینیم اگر  خوب بودی به مرور کم و در نهایت قطع میکنیم 

و گفت هرگز جز مردم نادان کسی از رحمت خدا ناامید نیست
باورت میشه بخدا اینکارا رو هم کردم ولی تغییر درحد۲۴ساعته ومن فکر میکنم مشکل مادرم ریشه ای و حتما بای ...

اره مساله شما همینه که تو خانواده شما .شما متفاوتی ولی تو خانواده ما مادرم متفاوت بود و خب اتفاقا پیش روانکاوم میره .اما بیا مستقیم کاری نکن سعی کن از این کتابای مثبت .کتابای امید بخش بخر هدیه بده به مادرت .یا حتی اگه میتونی یه چیزایی تایپ کن از قول ائمه که ناشکری نگرانی بیهوده ناله کردن شبیه کفر به خداست(حدیث بساز 😁 )یه چیزی که مادرتو برنامه ریزی کنی ولی خودش متوجه نشه 

نظام قدیمم که میخوام تغییر نظام بدم و جدید رو کنکور بدم اگه کسی هست با هم درس بخونیم پیام بده بهم .

چه قشنگ 🎀. ولی از خود خدا به تنهایی سپاس گزاری کنیم کافی نیست؟ 

در درجه اول خدای مهربان اما فرشتگان هم عالیه لطفا تو نت سرچ کن در مورد فرشتگان مقرب الهی و بخون خیلی تاثیر گذاره با مثال تعریف کرده 

سلام میشه مثال بزنی منم دوسدارم با ترس هام روبروشم چجوری؟

مثال ميزنم برات

من يه دوست چند ساله داشتم كه به شدت انرژي منفي و خاله زنك بود، هميشه حرف ها و رفتار هاش ازارم ميداد امادجرات اينكه كنار بزارمش نداشتم، چون فكر ميكردم كه تنها ميشم و حالا مردم در موردم چي فكر ميكنن...

يه روزي دلو زدم به دريا و رابطه با اين ادم رو بوسيدم گذاشتم كنار

هر كسي از اطرافيانمم ازم پرسيدن چرا به جاي توضيح و توجيه خودم فقط يه چيز گفتم؛

چون اينطوري صلاح ديدم!

واقعا بعدش به ارامش رسيدم

ممنون عزيزم

اول برو پیش یه مشاور خوب چون واقعا دارو عوارض داره من حدود 2 سال مصرف کردم سه ماه اول خیلی خوب بود ولی بعدش کل زندگی مختل شد به خاطر دارو، همش احساس خواب شدید و اضافه وزن شدید پیدا کردم توی فکم  حس برق گرفتگی داشتم و موقع ترک دارو هم خیلی به زحمت افتادم چون باز همون هم عوارض داشت و همه اینا تحت کنترل و نظارت بهترین روانپزشک ها بود. منظورم این هست که دارو جزو آخرین راه حل باید باشه بیشتر روی تغذیه و ورزش و طب سنتی و رفتار درمانی و مشاور خوب کار کن تغذیه خیلی روی اعصاب اثر داره. ولی اگر مثل این دوستمون  دکتر تشخیص داد که دچار افسردگی شدید هستید اون موقع حتما دارو تجویز میشه و خیلی هم خوب هست