2777
2789
عنوان

زنان قوی و انرژی های مثبت بیایید 🎀🎀

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 72 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم گاهی وقتا اینکه از منطقه آرامشت خارج بشی باعث میشه قدرتمند باشی مثلا میگم اینکه خونه باشی هم ...

آفرین خودمم قبلا خیلی اهل ریسک و چالش بودم جدیدا اراده م متاسفانه ضعیف شده. نکته ی خیلی خوبی گفتید سعی می کنم انجامش بدم 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن

يه چيزي هست كه باعث شده احساس قدرت كنم

از هر چي كه بترسم ، شيرجه ميزنم داخلش و تا تهش ميرم، وقتي ميبينم هنوزم سر پا هستم و اون موضوع نتونسته منو زمين بزنه، احساس قدرت بينظيري ميكنم!

با ترس هام روبرو ميشم و بعدش به ارامش عجيبي ميرسم

واقعاااااا؟!!!

روانشناس و مشاور خوب، خیلی کمک می کنه ولی من شخصا از دارو گریزونم چون حدود 2 سال درگیر قرص برای اعصابم بودم و خیلی عوارض سنگین و بدی برای من داشت الان خداروشکر چند سال هست اصلا قرص مصرف نمی کنم روانپزشک رو عوض کردم بهم گفت اصلا تو نیازی به دارو نداشتی 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
یه کتاب خوندم راجع به جملات تاکیدی که باید 21 روز پشت سرم قبل خواب شب. جملاتی که آرزوت هست رو با فعل ...

اسم کتاب رو میشه بگین

سلیمانا از این خرمن فقط یک خوشه میخواهم ز گوشه گوشه دنیا فقط شش گوشه میخواهم 
يه چيزي هست كه باعث شده احساس قدرت كنم از هر چي كه بترسم ، شيرجه ميزنم داخلش و تا تهش ميرم، وقتي مي ...

منم از یه چیزی می ترسم خدا کمکم کنه تا برم طرفش کار ناتمام رو تمام کنم 

اسم کتاب رو میشه بگین

معجزه ی کار با آینه (در 21 روز زندگیت را تغییر بده) 

سپاسگزاری از  خدای مهربان سپاسگزار از کائنات سپاسگزاری از فرشتگان آریل - میکائیل-  جوفیل- جبرائیل - فرشتگان مقرب الهی - فرشتگان پول و ثروت - و سپاسگزاری از تمام لحظات زندگی چه خوبش چه بدش سپاسگزاری بخاطر همه چیزهایی که در جهان هستی هست اینها عالی هستن به نظر من و اگر حوصله داشته باشید هر شب ۴ مرتبه از هر کدوم از این فرشتگان سپاسگزاری کنید بازم عالیه من کردم و نتیجشو تو زندگیم دیدم 

اول ایمان به خالقم دارم 

دوم توکل 

سوم امید 

۲ سال و نیمه که مشکلات سختی برام پیش اومده ولی الحمدلله تونستم از پسشون بر بیام تو این مدت به خدا نزدیکتر شدم 

هر وقت کم میارم جملات مثبت اندیشی و جملات کوتاه با موضوع تپکل به خدا رو  می نویسم رو آیینه های خونه تا چند روز جلوی چشمام باشه و دوباره قوت بگیرم

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
واقعاااااا؟!!!

واقعا 

سال  گذشته خیلی سخت بود از یه جایی به بعد دیگه تاب تحمل نداشتم با اینحال بخاطر بچه ها و همسرم باید ظاهرم رو بازم حفظ میکردم 

خلاصه بعبارتی دیگه بریده بودم 

همش به خودم امید میدادم اما فایده نداشت

تا با روانشناس صحبت کردم گفت افسردگی شدید گرفتی و تا ۱ سال باید دارو مصرف کنی 

و گفت هرگز جز مردم نادان کسی از رحمت خدا ناامید نیست
چند جلسه مشاوره رفتي؟ ببخشيد مشكلت چي بود

افسردگی گرفته بودم. تعداد جلسات یادم نیست ولی خب حدود دو سال تمام هر دو ماه یه بار می رفتم. ببین عزیزم  روانپزشک دارو می ده روانشناس با مشاوره و رفتار درمانی کمک می کنه. بعضیا با همون مشاوره خوب میشن ولی بعضیا هم باید حتما دارو مصرف کنن.