2777
2789
عنوان

زنان قوی و انرژی های مثبت بیایید 🎀🎀

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 72 پست

مثال ميزنم برات

من يه دوست چند ساله داشتم كه به شدت انرژي منفي و خاله زنك بود، هميشه حرف ها و رفتار هاش ازارم ميداد امادجرات اينكه كنار بزارمش نداشتم، چون فكر ميكردم كه تنها ميشم و حالا مردم در موردم چي فكر ميكنن...

يه روزي دلو زدم به دريا و رابطه با اين ادم رو بوسيدم گذاشتم كنار

هر كسي از اطرافيانمم ازم پرسيدن چرا به جاي توضيح و توجيه خودم فقط يه چيز گفتم؛

چون اينطوري صلاح ديدم!

واقعا بعدش به ارامش رسيدم

بله دقیقا همنشین خیلی تاثیر داره باید سعی کنیم همیشه مثبت نگر باشیم هیچ موقع به هیچ چیزی یا کاری به شکل منفیش نگاه نکنیم حتی اگر باعث ناراحتیمون بشه بازم باید سپاس بگیم و مثبت اندیش باشیم

مثال ميزنم برات من يه دوست چند ساله داشتم كه به شدت انرژي منفي و خاله زنك بود، هميشه حرف ها و رفتار ...

ممنون ار توضیحتون واقعا اینم یه جراته

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره مساله شما همینه که تو خانواده شما .شما متفاوتی ولی تو خانواده ما مادرم متفاوت بود و خب اتفاقا پی ...

بله خیلی خوب وعالی گفتی واقعا پیشنهادتون بی نظیر بود .مامانم هم آدم معتقدیه ولی اندازه اهل کتاب فکر کنم اینجوری خیلی خوب بشه مرسی دوست مهربونم😍

۲تا حاجت دارم لطفاواسم ۲ تاصلوات بفرستین ودعا کنین .هرکس فرستاد بهم بگه براش سوره حمد بخونم😍
بله خیلی خوب وعالی گفتی واقعا پیشنهادتون بی نظیر بود .مامانم هم آدم معتقدیه ولی اندازه اهل کتاب فکر ...

قربانت 😍

نظام قدیمم که میخوام تغییر نظام بدم و جدید رو کنکور بدم اگه کسی هست با هم درس بخونیم پیام بده بهم .
شما تابلو کائنات درست کردین؟

نه من چیزایی که میخوامو تو گوشیم مینویسم یا کنار تختم رو این کاغذ رنگی برچسبیا چسبوندم دور و برم .من بیشتر به عملگرا بودن اعتقاد دارم ینی برنامه روزانه مینویسم میچسبونم به در و دیوار و اجراش میکنم .البته جمله مثبتم مینویسم به زبان حال ۵۵ مرتبه برا یه هدف یه جمله مشخص رو مینویسم بدون اینکه وسطش کاری کنم اینو از جایی خوندم ۵ روز پشت سر هم روزی ۵۵ مرتبه برای یه هدف 

نظام قدیمم که میخوام تغییر نظام بدم و جدید رو کنکور بدم اگه کسی هست با هم درس بخونیم پیام بده بهم .
نه من چیزایی که میخوامو تو گوشیم مینویسم یا کنار تختم رو این کاغذ رنگی برچسبیا چسبوندم دور و برم .من ...

کاملا درسته منم انجام میدم هرروز تابلو هم امروز درست کردم خیلی حس خوبی بهم داد واین ۵۵باری که فرمودین رو من دیروز یاد گرفتم و در اولین فرصت حتما اجراش میکنم😍راستی بهترین هارو از خداوند بران ارزو میکنم موفق باشی دوست صبور ،پر مهر و دوست داشتنی من.😘😘😘😘

۲تا حاجت دارم لطفاواسم ۲ تاصلوات بفرستین ودعا کنین .هرکس فرستاد بهم بگه براش سوره حمد بخونم😍
کاملا درسته منم انجام میدم هرروز تابلو هم امروز درست کردم خیلی حس خوبی بهم داد واین ۵۵باری که فرمودی ...

ممنون هم چنین موفق باشی 😙

چه قشنگ 🎀. ولی از خود خدا به تنهایی سپاس گزاری کنیم کافی نیست؟  در درجه اول خدای مهربان اما ...

طلا جان من همونطور که گفته بودی در این باره سرچ کردم، ولی فقط در یک سری اسناد مرتبط با علوم متافیزیک پیداشون کردم، درواقع اگر بخوایم جدا از عقاید گنوسی و مطابق با اعتقادات خودمون پیش بریم تنها از چهارتا فرشته خاص که در قرآن معرفی شدند میتونیم نام ببریم. اطلاعاتی که راجع به وجود فرشتگان مقرب در مرجع ما، یعنی قرآن اومده اینهاست:

1ـ جبرائیل که واسطه وحی الهی و پیام خداوند به پیامبران و اولیاء خداوند است.

2ـ عزرائیل که عامل قبض ارواح انسانها و مرگ آنان است.

3ـ میکائیل که واسطة روزی رسانی از مصدر عالم و خزائن الهی به خلق خداوند است.

4ـ اسرافیل که مسئول دمیدن در صور و اعلام قیامت و حرکت عمومی به سوی قیامت کبری است.

البته ائمه معصومین از حیث مقام از فرشتگان جایگاه مقرب تر و برتری دارن و اگر قرار باشه بعد از خداوند از کسی کمک بگیریم بهتره که ایشون رو در الویت قرار بدیم. درواقع طبق قانون جذب، اون چیزی که فکر میکنید باعث شده اون فرشتگان به شما بدن بواسطه باور و اعتقاد شما به اونها بوده و اگر با همون باور و توکل بعد از خداوند از ائمه بخوایم قطعا جواب میگیریم.

ممنونم که وقت گذاشتی و نظرمو خوندی😘

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌

خودتو دوست داشته باش اولویت اول زندگیت خودت باش هرکاری میکنی در جهت عزت نفس و خوشحالی خودت باشه

ورزش کن

کلاس هایی که علاقه داری برو

و از قانون جذب برای رسیدن به خواسته هات کمک بگیر

همه زندگی من : همسرم و پسرم نیکان