2777
2789
عنوان

کیا با رشته طراحی ودوخت شاغلن

109 بازدید | 18 پست

بچها رشتم طراحی ودوخته لیسانس دارم..

چه شغلی ب نظرتون بزنم

مزون دوخت لباس داشتم واقعا اون درامد واعصاب خوردی وکلنجار با مشتری سخت پدل میده و...ب زحمتش نمی ارزید

الان بعضی مزون ها نمیرن کارگاه بزنن و هزینه بذارن برای تولیدی شون. 

با یک تولیدی قرارداد میبندن، تولیدی لباس رو بهشون میده اینا فقط میفروشن. 

یا مثلا خانومی هست که طرح روی روسری چاپ میکنه و میفروشهـ

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان بعضی مزون ها نمیرن کارگاه بزنن و هزینه بذارن برای تولیدی شون. با یک تولیدی قرارداد میبندن، تولی ...

مسئله اول. کار. فروش. اونه. چطور جور کنم

مثلا من هزینه کردم پیج زدم

تو مزون مانتوهامم دوختم و فروختم توپیج. ولی ب سختی خیلی هاش موند کم کم بی انگیزه شدم وتوان مالی اجازه نداد مجدد پارچه بیارم

الان خیلی پارچهام موند. فروختم

ببین یا حوصلت میشه اموزشگاه بزنی و اموزش بدی، یا بعضیا اموزش مدل خاص مثل مانتو یا پیراهن رو به همراه الگو و فیلم اموزشی انلاین میفروشن، یا کلا بعضیا فقط الگو در سایزهای مختلف چاپ میکنن میفروشن، من یه ایده هم خیلی دوس داشتم، پارچه با الگوی چاپ شده میفروختن شما اینارو برش میزدی و دوخت میزدی میشد یک عروسک پارچه ای، مثل gnomeo یا بابانوئل برای بچه ها بود
بیرونم یاد میدنعزیزم رشته ای ک بازار کار بیرون نداره جز تولیدی ها ک بدوزی و...این بده

پس چی اخه بازار کار داره هر چی. میبینم بازار کار نداره

زندگی من 😫💔👈🤣😍👈😫💔👈🤣😍👈😫💔👈🤣😍

همسایمون خیاطه آنقدر سرش شلوغه سفارشاتش بالای دو ماه تحویل میده 

تا سقف اتاقش همش پارچه های مشتریاشه 

مغازه خیاطی بزن نزدیک پارچه فروشا

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

بیرونم یاد میدنعزیزم رشته ای ک بازار کار بیرون نداره جز تولیدی ها ک بدوزی و...این بده

اتفاقابهترین شغل و رشته رو داری .

چی ازاین بهتر که بتونی بشینی توخونه و درآمد کسب کنی و یه هنری داشته باشی .

خواهرم هم رشته تو وقت سرخواروندن نداره .

یا نمایشگاه و کلاسهای هنری مربوط به رشتشه 

یا درحال مشتری راه انداختنه 

الانم درگیر مصاحبه آموزش و پرورشه تا ببینه قبول میشه یانه .

البته اینم بگم اخلاقش خیلی خوبه و تو محلشون اسم درکرده و همه دوسش دارن 

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین