2777
2789
عنوان

نامزدم جواب پیام همه رو میده جز منو

| مشاهده متن کامل بحث + 2962 بازدید | 103 پست
درست میگی منم اوایل خیلی دوسم داشت منم وقتمو ازاد کرده بودم .. این اواخر یه روز کامل نمیرم دنبالش تا ...

ببین عزیزم نه اینکه کاااامل بیخیالش بشی تا اون بیاد جلوها

بعضی از مردا غرور دارن یا فک میکنن شما حوصلشون ندارید که بهشون پیام نمیدید.

پیاماشو دیر تر جواب بده، زیاد بهش زنگ نزن بزار اون بزنه من اصلا به نامزدم زنگ نمی‌زنم خیلی کم پیش میاد و اون بخاطر اینکه باهام صحبت کنه حتی به خاطر یه سوال کوچولو هم که شده وسط چت کردن زنگ میزنه که صدامو بشنوه توهم به نامزدت زنگ نزن بزار اون بزنه...😎

و اینکه وقتی باهاش صحبت میکنی یه جوری متوجهش کن که بیکار نیستی تمام وقت منتظر اون بهش بگو که کار داری، میخوای آشپزی کنی،کلاس داری، میخوای کتاب بخونی و....

اینجوری می‌فهمه که تو فقط وابسته به صحبت کردن اون نیستی و تنها سرگرمیت اون نیست😉😉

مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خلاصه با دست پس بزن با پا پیش بکش 😋😂😂

مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)
توهم دوبار مث خودش رفتار کن نگا عزیزم میختو یکبار برای همیشه بکوب یکبار قاطع برخورد کنی درسته بخ ...

من هرچی به این میگم میگه اشتباه فکر میکنی بابا من خودم امتحانت کردم با من چت کردی اون دختره من بودم به خودم دروغ میگی؟؟؟؟ باید به روش بیارم دختره من بودم تا بفهمه مدرک دارم حداقل خجالت بکشه عذرخواهی کنه

ببین عزیزم نه اینکه کاااامل بیخیالش بشی تا اون بیاد جلوها بعضی از مردا غرور دارن یا فک میکنن شما حو ...

مرسی از راهنماییت عزیزم . باهمین منوال جلو میرم اگه جواب نداد کلا تمومش میکنم

اره منم همینطوره ... ولی چرا برا من وقت نداره برا غریبه بلبل زبونی میکنه .. کاش میتونستم هکش کنم با ...

عزیره دلم میشه خودتو گول نزنی ؟ به هر. سختی که شده تموم کن این رابطه یک طرفرو. میدونم فکره حرفه مردم و دله خودت که دوسش داری سخته ولی خودت میدونی این  رابطه نابودت میکنه

نه خسته شدم چندبار امتحانش کردم تو همه شون رد شد .. .. خیانتشو بگم بنظرت تکرارش نمیکنه؟

نه عزیزم این ماجرا ادامه داره. با ی مشاور مشورت کن راستش میترسم حرفی بزنم

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
به روش بیارم ؟؟؟ اخه یبار گفت سعی نکن امتحانم کنی من هرکی بهم پیام بده بااحترام جواب میدم

طرف عوضیه

دلیلی نداره یه مرد متاهل با یه زن غریبه بی دلیل حرف بزنه و چت کنه

ازت معلومه خیلی خام و بی تجربه ای و خیلی خوش خیال!

متاسفم

خودتو گول نزن

توهم دوبار مث خودش رفتار کن نگا عزیزم میختو یکبار برای همیشه بکوب یکبار قاطع برخورد کنی درسته بخ ...

چ جالب منم همیشه بهش میگم شب داری میخوابی بی خبر نرو یه شبخیر بگو  حداقل من منتظر نمونم 

ولی صبح میا‌د میگه یهو خوابم برد😐

آیا کسی آنقدر دوستت دارد که از جهان نترسی؟!😊❤️
مرسی از راهنماییت عزیزم . باهمین منوال جلو میرم اگه جواب نداد کلا تمومش میکنم

انشالله که موفق بشی و هرچی به خیر و صلاحت هست پیش بیاد عزیزم😘😘😘 

خودش دنبالمه وقت دعوا بهش میگم همه چی تموم التماسم میکنه خراب نکنم .. پس دوستم نداره اینکارش چیه😢

ببخشیدولی بنظرمن ازمهریه دادن میترسه واس همون التماست میکنه

بادامتلخ سابقم 😏صدبارم بترکم بازمیام چشت دراد اره باخودتم 😒(خدابخواد ان شإالله تیکرعروسیمه  )