2777
2789
عنوان

نامزدم جواب پیام همه رو میده جز منو

| مشاهده متن کامل بحث + 2962 بازدید | 103 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ جالب منم همیشه بهش میگم شب داری میخوابی بی خبر نرو یه شبخیر بگو  حداقل من منتظر نمونم  ...

بله دقیقا مث ما

الان چند بار دیگه تکرار شد ولی نه بشذت قبلا فعلا که راهکارم حواب داده

قبلا هر شب بعد من تا۱ساعت بعدش منتظر انتزش بودم بعد۷صب پیام میداد خواب رفتم کلیم میخنذید

بیشورو

شاید زیادی تو پرو پاشی و هواشو داری ناز میکنه یا بی حوصله شده

اره بم گفت گاهی بی حوصله میشم .. ولی اخه برا من بی حوصله میشه واسه بقیه دخترا ملق میزنه با چشم خودم دیدم چقد انرژی میگیره وقتی غریبه می بینه 

عقدی بهش پیام نده ازش خبر نگیر بذار اون بیاد سمتت گفتم اگه نامزدی بهم بزن ولی عقد فرق داره بهش فرصت بده ببین چکار میکنه و بعد فکراتو بکن

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

پیجتو نمی بستی از طرف دختره مثلا می گفتی خیلی از لحاظ قیافه و اینا پایینی و بی پولی و اینا . می گم یعنی خودشو دست بالا نگیره

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

عزیزم ب الانت فک نکن.ب اینده ای ک باهاش درپیش داری فکر کن.این کاراشم درنظر بگیر.میگی با پیج فیکت حرف بدی نمیزد همون اول ک خاستشونو نمیگن ک.یواش یواش...بعد بهت گفته با احترام جواب میدم هر کی پی ام بده ولی چرا ایدی تلگرامشو داده پس؟؟؟ببین با چنتا دگ میحرفه ک تو خبر نداری؟؟؟حالا این رفتار ها و بدتر از اینا رو میتونی تحمل کنی تو زندگی ایندت؟؟؟؟هر روز دعوا و بحث اگ اره ک هیچی..الان جدا شی بهتره تا با بچه برگردی یا بمونی و تحمل کنی و جونیتو هدر بدی 

فکراتو بکن 

با کسی ک نوشابه نارنجی رو بیشتر از مشگی دوس داره 😏نمیتونم ب تفاهم برسم 😐