2777
2789
عنوان

نامزدم جواب پیام همه رو میده جز منو

| مشاهده متن کامل بحث + 2962 بازدید | 103 پست
وقنی میگه من جواب همه رو بااحترام میدم و فرقی نداره کیه و به کسی نظر ندارم ... چون همیشه میگه !! یعن ...

بعد شما میتونی تحمل کنی؟؟؟

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

من قبلاً یه نامزدی ناموفق داشتم اوایل به شدت دوستم داشت مدام پیام میداد منم همه وقتم رو آزاد کرده بودم فقط برای اون،

تا پیام میداد میدویدم رو گوشی و هرشب بعد از اینکه از سرکار میومد، میومد منو میدید کم کم هی دیدم داره سرد و سردتر میشه حتی بعد خیانت ازش دیدم بعضی وقتها یک ماهم بود ازش خبر نداشتم بعد یک ماه دو سه روز پیام میداد می‌رفت تا یک ماه دیگه...🙁

وقتی ازش دلیل کار و رفتارشو پرسیدم گفت خیلی دوست دارم اما مطمئنم تو انقدر منو دوست داری که من هرچقدرم برم و بیام تو بازهم منو قبول می‌کنی و دوستم داری....🙂🙂

🤗خانوما ابراز علاقه کنید، قربون صدقه برید، وقت بزارید، ولی نه مداوم و همیشه، زیاد از حد دردسترس نباشید خواهشاً🙁

مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سعی امو میکنم امشبم بدون هیچ حرفی میخوابم پیام نمیدم که بخواد نت خاموش کنه

اره بابا ببین از من بدتر نیستی هر چی آویزون باشی بدتر میکنن میدونم تو دلت چی میگذره ولی در دلت و فعلا ببند 

#العفو گفتنم ک به جایی نمی‌رسد #ذکر حسین حسین مرا بیشتر کنید 💔
من قبلاً یه نامزدی ناموفق داشتم اوایل به شدت دوستم داشت مدام پیام میداد منم همه وقتم رو آزاد کرده بو ...

درست میگی منم اوایل خیلی دوسم داشت منم وقتمو ازاد کرده بودم .. این اواخر یه روز کامل نمیرم دنبالش تا ببینم چکار میکنه 

نامزد منم همیشه میگه سرم شلوغه فلان بصار

منم گاهی دیگه بدم میاد ازش بخوام بهم توجه کنه

هربار انلاین میشه یه پیام میده درجا آف میشه

میگه سر کارم...شبم که میاد یکم چت میکنیم میخوابه...البته همیشه هروز ابراز محبت میکنه

ولی خووووب....ادم گاهی نمیدونه چیو باور کنه...چی راسته چی دروغه

آیا کسی آنقدر دوستت دارد که از جهان نترسی؟!😊❤️

عزیزم واقعا نگران آیندت شدم ولی به راحتی نمیشه گفت نامزدی بهم بزن .ولی یه مدت نه زنگ بزن نه پیام بده خیلی تحویلش نگیر موقع چت هم خیلی طولش نده سریع تمومش کن ببین جواب میگیری یا نه 

عزیزم واقعا نگران آیندت شدم ولی به راحتی نمیشه گفت نامزدی بهم بزن .ولی یه مدت نه زنگ بزن نه پیام بده ...

همینو دارم انجام میدم ولی قلبم کنده میشه از بی خبری وقتی می بینم رفته دخترا رو لایک میکنه و سراغمو نمیگیره خیلی ناراحت میشم ..

اخه وفتی خوابش میبره دوتا تیک مشکی میخوره تو واتساپ . اینکه یه تیک بخوره یعنی عمدا نتشو خاموش کرده م ...

توهم دوبار مث خودش رفتار کن

نگا عزیزم میختو یکبار برای همیشه بکوب یکبار قاطع برخورد کنی درسته بخدا این مشکل منم بود بهش کفتم قبل اینکه بری یه شب بخیر بگو حداقل تا من اینقد منتظر تمونم حداقل حس اضافه بودن بعم دست نمیده

بخدا همونی که مثلا خواب رفاه بود اومد گف اشتباه میکنی و معذرت خواهی کرد

بابا من نمى فهمم اين چيه افتاده بين ملت عقد كردن و مى گن نامزد؟؟!!! بابا عقد كردى يعنى اسمتون رفته تو شناسنامه هم يعنى زن و شوهرر 

حال گير دادين به يه مراسم عروسى ؟!

نامزد يعنى تو شناسنامه هم نيستين يعنى هنوز عقد نكردين ازدواج نكردين  

استارتر جان فقط مى تونم بگم خودتو گول نزن اين اقا دير يا زود مى گه نمى خوامت چون الان كه اولش بى محلى مى كنه چه برسه به اخراش 

من و خداسوار یک قایق 2 نفره شدیم...
من اشتباه کردم جلو نشستم و خدا عقب...
سکان زیر پاى من بود و سر دوراهی ها دلهره میگرفتم... تا اینکه جایمان را عوض کردیم... حالا آرام شدم و هر وقت از او میپرسم که: کجا میرویم ؟؟؟؟ بر میگردد و با لبخند میگوید: تو فقط پارو بزن
نامزد منم همیشه میگه سرم شلوغه فلان بصار منم گاهی دیگه بدم میاد ازش بخوام بهم توجه کنه هربار انلای ...

اره منم همینطوره ... ولی چرا برا من وقت نداره برا غریبه بلبل زبونی میکنه .. کاش میتونستم هکش کنم با مدرک بهش ثابت کنم و ولش کنم

بابا من نمى فهمم اين چيه افتاده بين ملت عقد كردن و مى گن نامزد؟؟!!! بابا عقد كردى يعنى اسمتون رفته ت ...

منم همین فکرو میکنم .. اگه بهش بی محلی کنم امکانش هست خودش بیاد دنبالم ؟؟؟ یا کلا تمومش کنم