2777
2789
عنوان

نامزدم جواب پیام همه رو میده جز منو

| مشاهده متن کامل بحث + 2962 بازدید | 103 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب نظرم بیشتر فکر کن برای ادامه این ربطه.من نمیگم یهو بخم بزن تا قبل ازدواج سعی کن ببین میتونی درستش کنی اگر نشد باید جدی بشینید و فکر کنید.من واقعا دلیلی نمیبینم حتی بخواد راجع به کارای روزمرهداش با ی دختر حرف بزنه و جواب نانزدشو نده

به روش بیارم ؟؟؟ اخه یبار گفت سعی نکن امتحانم کنی من هرکی بهم پیام بده بااحترام جواب میدم

یعنی چی محترمانه جواب میده؟ایشون بهونه خیانتشونو جور کردن،خیلی ببخشیدا ولی نامزدتون خیلی سست عنصره بیخیالش شو اره به روش بیار بگو دوستم بود بادوستم چت میکردی برامن وقت نمیزاشتی کات کن 

له شدم بااین کارش یعنی من به چشمش نمیام 😢

خل نشی بری بگی اره فلان کار کردی ها! بری گدایی محبت کنی ها به درک محکم باش دختر هیچ مردی از زن ضعیف خوشش نمیاد اینطوری خودت هم اذیت میشی 

#العفو گفتنم ک به جایی نمی‌رسد #ذکر حسین حسین مرا بیشتر کنید 💔

یه همچین موردی برای یکی از نزدیکام پیش اومد هر چی به نامزدش زنگ میزد جواب نمیداد بعد با یه شماره دیگه زنگ زد اونم جواب نداد ولی چن دقه بعد به اون شماره ناشناسه زنگ زد که کاری داشتین نامزدش هم اعصابش خرد که اینهمه من زنگ زدم ولی با من تماس نگرفت براش مهم نیس از اونجایی هم که شوهرشو میشناخت کمی هیز بود بعد یه مدت نامزدیشو بهم زد