2777
2789
عنوان

بسته شدن بخت خیلی خیلی واجبه لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1984 بازدید | 149 پست
من زنگ زدم کرمان خیلی تعریفشو شنیده بودم گفت گره داری تو بختت درحالیکه من اصلا نگفتم چه مشکلی دارم ف ...

بابا این چیزا چرت و پرته مگه میشه از اول زنگ بزنی از پشت تلفن یه کتاب مسخره رو باز کنه بعدش یه چیزی بگه

یه چیز پرونده تو هم تو هوا گرفتیش!

رخش گاری کشی میکند!..رستم، کنار پیاده رو سیگار میفروشد!..سهراب، ته جوب به خود میپیچد!..گرد آفرید از خانه زده بیرون!..مردان خیابانی برای تهمینه بوق میزنند!..ابوالقاسم برای شبکه ی سه سریال جنگی میسازد!..وای..موریانه ها به آخر شاهنامه رسیده اند...!  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره منم تعریفش را شنیده بودم.ولی برای من خیلی بدبختی ایجاد کرد.مامانم میگه بنداز تو آب بره

برای شما سنگینه باید بدی بهش برات عوض کنه چندتا دعا باهم همینه شایدم دعا چندتا دارین اینجور شدین 

مادر سه دختر و یک پسر 
بابا این چیزا چرت و پرته مگه میشه از اول زنگ بزنی از پشت تلفن یه کتاب مسخره رو باز کنه بعدش یه چیزی ...

کتابش مسخره نیست کتابش آب چشمه رو میبنده از حرکت وایسته،چرا نمیشه تلفنی اسم شخص و مادرش و تاریخ روز رو با حروف ابجد محاسبه میکنن طالعنامه باز میکنن 

مادر سه دختر و یک پسر 
تو که میگی خوب بود؟چرا نمیری

چرا برم اخه شوهر دارم ک بچه هم دارم پول هم زیاد میگیره برا بخت گشایی خوبه برا دعواهای ما دعا میداد میگفت تا ۴۰ روزه بعدش بیا برات جدید بنویسم هر۴۰ روز ب سر ۲۰۰ میگرفت نامرد ولی بخت خیلیا رو باز کردها 

مادر سه دختر و یک پسر 
اگه وجود نداشت تو قرآن نمیومد.پس وجود داره.من تو خونه پیدا کردم روی ماشینمونم بود

کی گفته همچین چیزی تو قران اومده؟  

تو کدوم آیه و کدوم سوره؟

رخش گاری کشی میکند!..رستم، کنار پیاده رو سیگار میفروشد!..سهراب، ته جوب به خود میپیچد!..گرد آفرید از خانه زده بیرون!..مردان خیابانی برای تهمینه بوق میزنند!..ابوالقاسم برای شبکه ی سه سریال جنگی میسازد!..وای..موریانه ها به آخر شاهنامه رسیده اند...!