2777
2789
عنوان

بسته شدن بخت خیلی خیلی واجبه لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1984 بازدید | 149 پست
بختن شمارو هم بستند؟من تو این سایت خیلی دیدم که گفتند چله طه برداشتند براشون خواستگار اومده یا ازدوا ...

آره من باوجود یه خواستگار پروپاقرص هنوز نتونستم ازدواج کنم.مدام تصادف میکنه.هرکسی میخواد بیا تصادف میکنه.خواستگارم خیلی خوبه هر کاری میکنم ازدواج نمیکنه میگه یا تو یا هیچکس.ولی منم اینطوری 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوهوم .کاش میشد .شماباخودش صحبت کردی؟چقدددادی؟دعاهات چجوری بودن؟

آره با خودش صحبت کردم.۲۵۰ دادم.۴تا سوزوندنی بود.یکی هم گفت بزار تو کمد لباس.یکی هم گفت بزار تو آب بعد از اذان مغرب روی پشت بام و قبل از اذان صبح بیدار.تا ۵ هفته از آب بخورم و به ماهان بریزم 

بخت منم بسته بود از ۱۵ سالگی گریه میکردم حالم بد بود و از شوهر میترسیدم دوس پسر داشتم اما بیرون نمیرفتم هیچ ذوقی نداشتم ،با شوهرم دوست شدم شوهرم رفت کلی دعا نوشت که به پاش بمونم 😑من یعالمه خواستگار اون روزا داشتم سن ۱۹ سالگی ،خالم بزور میخواست منو بده به همسایشون هروز زنگ میزد میگفت خاک توو سرت باهاش ازدواج نگنی،منم ترسیدم منو بدن ب اون با شوهرم حرف زدم اومد خواستگاری ۴ ماه طول کشید تا عقد بشیم بعد هی پاشون عقب میکشیدن خانوادش  فهمیدیم یکی جادو کرده با لباسهام روسریمو توو ۱۵ سالگی گرفته بود باطلش کردیم عقد کردیم بعد عقد یهو دیوانه شدم باز هم فهمیدیم با دوتا لباسم برام دعا نوشتند دعانویس گفت حتی لباست طلا هم باشه باس بندازی رودخونه،منم انداختمشون دور 😓

بعدش نرمال شدم،بحدی دعا تاثیر گذاشته بود داشت ب جای باریک میرسید

مادر سه دختر و یک پسر 

ازدواج خیلی خوبه ها شکی توش نیست ارامشی بهت میده بغل همسرت ک نگو

ولی بخدا ایشاالله بخت خوب نصیبتون بشه وگرنه همش بدبختیه بخدا

الان من ۱۲سال با سیلی صوزتمو سرخ نگه داشتم

خانوادش پدرمو در اوردن

بعد خانواده ی لعنتیش خود شوهرم ک خیلی دوسش دارم دیدم ترامادول اعتیاد داره با فوق لیسانس و خانواده ش اصلا اهل این چیزا تیستنو...... ترک کرده ولی اعتماد من تموم شده و خودم زجرمیکشم

یاالان کلا بهش مشکوکم احساس میکنم با یکی از همکاراشه مجردن و چندتایی مطلقه

طلاق بگیرم با دلم چکار کتم با بچم چکارکنم؟!

بخدا زیادم ناراحت نشین از مجرد بودن

ایشاالله بختتونم ک باز میشه شوهری کنین ک تو زندگیتون بشه سرشار ازارامش

هیچی مثل ارامش نیست

چیزی ک من سالهاس ارزوشو دارم

کاش میتونستم مطنئن شم با همکارش هست یانیس

برنامه ضبط صدا ریختم رو گوشیش ولی بعد اینکه استارتو میزنی بعد از رو صفه برش میدارم قطع میشن نمیدونم برنامه خوب از کجا بیارم

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
ممنون میشم راهنمایی کنین

عزیزم سوره ناس و فلق رو ۴۰بار تو یه روز بشین بخون 

ان شاءالله گره از کارت باز بشه 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
آره منم تعریفش را شنیده بودم.ولی برای من خیلی بدبختی ایجاد کرد.مامانم میگه بنداز تو آب بره

اون طرف جواب گرفته بود؟،،،،ععع یعنی بدترشداوضاع😣زنگ بزن بهش بگو....حالاتعریفشو از نزدیکان شنیدیدیانت کلاهبردارنباشه

خلایق هر چه لایق👌