2777
2789
عنوان

بسته شدن بخت خیلی خیلی واجبه لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1984 بازدید | 149 پست
کتابش مسخره نیست کتابش آب چشمه رو میبنده از حرکت وایسته،چرا نمیشه تلفنی اسم شخص و مادرش و تاریخ روز ...

کتابش مگه از طرف خداست؟

دیگه اوج اوج فراطبیعیش اینه یه جن این کتابو نوشته باشه

التماس-تفکر#  

رخش گاری کشی میکند!..رستم، کنار پیاده رو سیگار میفروشد!..سهراب، ته جوب به خود میپیچد!..گرد آفرید از خانه زده بیرون!..مردان خیابانی برای تهمینه بوق میزنند!..ابوالقاسم برای شبکه ی سه سریال جنگی میسازد!..وای..موریانه ها به آخر شاهنامه رسیده اند...!  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام منکه اعتقاد دارم و برای خودمم اتفاق افتاده .رفتم پیش دعا نویس مشکلمو گفتم .گفت ک بختت بستن .بعد ...

ادرس یا تلفنش رو میدی من برا بخت نمیخوام

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
آیه ۱۰۲ سوره بقره. سوره ناس و فلق

به طور مستقیم درمورد بختن بخت صحبتی نشده فقط گفته پناه میبریم از شر مردم

رخش گاری کشی میکند!..رستم، کنار پیاده رو سیگار میفروشد!..سهراب، ته جوب به خود میپیچد!..گرد آفرید از خانه زده بیرون!..مردان خیابانی برای تهمینه بوق میزنند!..ابوالقاسم برای شبکه ی سه سریال جنگی میسازد!..وای..موریانه ها به آخر شاهنامه رسیده اند...!  
به طور مستقیم درمورد بختن بخت صحبتی نشده فقط گفته پناه میبریم از شر مردم

جادو و طلسم را گفتم.کاری به بخت نداشتم.من تو ارشد که درس میخوندم استاد معارفمون گفت دنده شیخ عباس قمی که صاحب مفاتیح الجنان هم بوده را طلسم کرده بودن تا ۴۰ سالگی نمیتونستم ازدواج کنه تا اینکه آیت الله بهجت براش باز میکنه.تا دم عقد میرفته و بهم میخورده

سلام منکه اعتقاد دارم و برای خودمم اتفاق افتاده .رفتم پیش دعا نویس مشکلمو گفتم .گفت ک بختت بستن .بعد ...

میشه لطفا اسم و آدرس اون دعانویس و بدین ؟

غرض رنجیدن ما بود از این دنیا که حاصل شد 😪

من خیلی مشکلات توی زندگی خودم و خانوتدم هست . بارها توی حیاطمون دعا پیدا کردم .خدا لعنت کنه کسانی که توی زندگی دیگران مشکل ایجاد میکنن.واقعا بجز دعا نمیتنه این همه گره توی کار کسی بیفته و من اعتقاد پیدا کردم 

غرض رنجیدن ما بود از این دنیا که حاصل شد 😪
اگه روشی برای باز شدن بخت فهمیدی به ما هم بگو.منم دارم دیوانه میشم

چهل شب مرتب دعا یاسین و طاها رو بخون فوت کن تو اب و با اون اب صورتت رو بشور و یذره بخور.یکی از اشناهامون بختش بسته بود دعا گرفتن و این کارهارو گفت انجام بده وقتی چهل شب دعاهارو خوند  چندماه بعدش ازدواحج کرد.ولی باید مرتب چهل شب رو پشت سرهم بخونی و حتماهم باید چهل شب بشه

عزیزم من این کار را هم کردم.میگم هیچ دعایی برام نمیگیره

حتما برو میش دعا نویس چون این اشنا ما چندتا بهش دعا داده بود ک تو اسپتد باید میسوزند و یکیشو همیشه همراش باید نگه میداشت.و دوتاشو تو کوزه ایی ک تاحالا اب نریخته شده باشن انداخت با اب.وچندتا دعا دیگ.و اون جهل شب دعاها.ک وقتی کامل شد،چندماه بعد ازدواج کرد.چون باید دعا نوشته بشه واست و دعایی ک داشته باشی باطل بشع.وگرنه موفق نمیشی عزیز.حتما برو‌میش دعا نویس هم دعا بده هم دعاهاتو باطل کنه

کتابش مگه از طرف خداست؟ دیگه اوج اوج فراطبیعیش اینه یه جن این کتابو نوشته باشه التماس-تفکر# &nbs ...

😂🤣درهمین تفکر باقی بمان عزیز دل حال ندارم کل کل کنم 

مادر سه دختر و یک پسر