2777
2789
عنوان

بسته شدن بخت خیلی خیلی واجبه لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1984 بازدید | 149 پست
مگه شما کسی را میشناسی که کارش خوب باشه.همه میخوان باطل کنن

اره اما پول زیاد میگیره پیرمرد طارمیه کتابش قدیمیه بخت فامیلمون باز کرد دستش خوبه اما من پیش زن رفتم برا سحر

مادر سه دختر و یک پسر 

سحر. و جادو. وجود داره 

من پنجسال پیش رفتیم پیش ی بنده خدا قشنگ نام برد. زن عموم بود 

میدونستیم تو این کاراست ولی نمیدونستم دلش انقدر. سیاهه ک برا من طلسم بگیره 

من قبل ازدواجم مریضی بسیار. بسیار. سختی شدم 

ک اون اقا گفت طلسم از روت برداشته شده 

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون طرف جواب گرفته بود؟،،،،ععع یعنی بدترشداوضاع😣زنگ بزن بهش بگو....حالاتعریفشو از نزدیکان شنیدیدیان ...

اون برای ازدواج نبود.برای این بوده که جنها آزارش میدادن.میترسم زنگ بزنم بگم بدترش کنه شانس نداریم.نه شماره اش را از کسی گرفتم اینترنتی نبود

سحر. و جادو. وجود داره  من پنجسال پیش رفتیم پیش ی بنده خدا قشنگ نام برد. زن عموم بود  می ...

میتونی عزیزم آدرسش  و شماره اش را به منم بدی.بخدا منم مریض شدم.همه میگن مریضن کردن.آخه یه نفر من را میخواد من نمیخوامش

میتونی عزیزم آدرسش  و شماره اش را به منم بدی.بخدا منم مریض شدم.همه میگن مریضن کردن.آخه یه نفر م ...

پنج سال پیش تو روستاهای اطراف سمنان بود 

من برا کسی سراغشو. گرفتم گفتن رفته ولی بازم میپرسم اگه بود. یا ادرسی داشتن میزارم تو. این صفحه

به نظر من وجود ندار من اصلا اعتقادی ندارم

چون آینده چیزیه که ما خودمون میسازیم و از قبل یه چیز تعیین شده نیست که یکی بیاد با یه مشت ورد الکی تغییرش بده

بعدشم خدای ما خیلی خیلی بزرگتر و محافظتر از اونیه که یه آدم بیاد مارو تو خطر بندازه

رخش گاری کشی میکند!..رستم، کنار پیاده رو سیگار میفروشد!..سهراب، ته جوب به خود میپیچد!..گرد آفرید از خانه زده بیرون!..مردان خیابانی برای تهمینه بوق میزنند!..ابوالقاسم برای شبکه ی سه سریال جنگی میسازد!..وای..موریانه ها به آخر شاهنامه رسیده اند...!  

سلام منکه اعتقاد دارم و برای خودمم اتفاق افتاده .رفتم پیش دعا نویس مشکلمو گفتم .گفت ک بختت بستن .بعدم برام بازش کرد بطوری ک تو همون ماه ۵ تا خاستگار برام اومد .اسم ی نفرو بهش گفتم ک دوس دارم باهاش ازدواج کنم .تو دعام نوشت اسمشو و الان باهمون آدم نامزدم 😍😄

پنج سال پیش تو روستاهای اطراف سمنان بود  من برا کسی سراغشو. گرفتم گفتن رفته ولی بازم میپرسم اگ ...

میشه کسی که بهت این اطلاعات رو داد معرفی کنی من توی زندگی خواهرم مشکل ایجاد شده هیچ جوره هم درست نشده ممنون میشم

آره با خودش صحبت کردم.۲۵۰ دادم.۴تا سوزوندنی بود.یکی هم گفت بزار تو کمد لباس.یکی هم گفت بزار تو آب بع ...

کجاس این؟؟

جواب گرفتی؟

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
به نظر من وجود ندار من اصلا اعتقادی ندارم چون آینده چیزیه که ما خودمون میسازیم و از قبل یه چیز تعیی ...

اگه وجود نداشت تو قرآن نمیومد.پس وجود داره.من تو خونه پیدا کردم روی ماشینمونم بود

میشه کسی که بهت این اطلاعات رو داد معرفی کنی من توی زندگی خواهرم مشکل ایجاد شده هیچ جوره هم درست نشد ...

اره بزار بپرسم ک هنوز هست یا نه میگم 

اخه قبلا ک برا کسی پرسیدم گفتن از اونجا رفته