2777
2789
عنوان

خوشبحال اون خیلی خوشگلا راحت یه شوهر پولدار تور میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسیکه خوشگله اخلاقشم درست میکنه بعد مرد پولدار تور میکنهشاید بعد ازدواج عوض شه ولی قبلش بخاطر منفعتش ...

یه سوال بپرسم؟

کسی رو دیدی که این شرایط رو داشته باشه؟ آخه به همه تعمیم میدی

اتفاقا من فقط یه نفر دیدم با پسری که وضع خوبی داره ( نه پولدار) ازدواج کنه قیافه هم نداشته دختره

بقیه هم به فقیر ازدواج کردن چه زیبا و چه زشت

این چیزی که من دیدم 

فی فی🫧و گل ها🌸
یه سوال بپرسم؟کسی رو دیدی که این شرایط رو داشته باشه؟ آخه به همه تعمیم میدیاتفاقا من فقط یه نفر دیدم ...

نه واقعا از نزدیک ندیدم ولی تو این سایت خیلی دیدم تو تاپیکای مختلف ک تعریف کردن

🩵🦋

الان همه خوشگلن😅 وقتی به سنی برسی که همتون ازدواج کنید و چند سال بگذره، میبینی اون خوشگلا هم به چوخ رفتن یا مالی اتفاق خاصی نیفتاده یا دارن طلاق میگیرن، همون ادم معمولی باشه جذب شخصیت هم بشن

یه چیزی میگم شاید باور نکنید ولی میگم داشتن شوهر خوب و مولدار هیچچچچچچچچچ ربطی به خوشگل و خوشتیپ بود ...

دیدی کسیو که قیافه خوبی نداره ولی شوهر پولدار داره؟ تازه فقیرم هست خودش؟

🩵🦋