2777
2789
عنوان

بسته شدن بخت خیلی خیلی واجبه لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1984 بازدید | 149 پست
ای خدا ،واسه من طرف با کلی اصرار و خواهش میاد بعد میگه نمیتونم تا حالا هیچ خواستگاری خونمون نیومده چ ...

دقیقا برای ما هم همین طوری حتی تو نامزدی بی دلیل بهم می خورد

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
قضیه برای شش هفت سال پیش بود خوندن نماز اول وقت و ختم قرآن و انداختن سفره مخصوص باطل سحر که دعانویس ...

دعا نویس میگه کار کیه؟ حداقل بدونم باهاشون قطع ارتباط کنم منم ،توروخدا دعا کنین حالم واقعا بده

مترجم و مدرس زبان انگلیسی فرانسه و ترکی استانبولی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا برای ما هم همین طوری حتی تو نامزدی بی دلیل بهم می خورد

میشه بگین دقیقا کجا رفتین اگه اینجا نمیتونین بی زحمت تو خصوصی بهم پیام میدین؟

میشه بگین دقیقا کجا رفتین اگه اینجا نمیتونین بی زحمت تو خصوصی بهم پیام میدین؟

عزیزم من مشهدم یه آقای پاکستانی بود که کارش عالی بود حتی اسم کسی که این کارو کرده بود حتی نوع طلسم هم گفت با کمک موکلاش متاسفانه دوسال پیش از مشهد رفتن هیچ تلفن و آدرسی ازش ندارم

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
عزیزم من مشهدم یه آقای پاکستانی بود که کارش عالی بود حتی اسم کسی که این کارو کرده بود حتی نوع طلسم ه ...

خالم یه کسیو معرفی کرده خیلی مجربه و خودش واسه دختر و پسرش که مشکل داشتن ازش دعا گرفته ولی نگفت که میگه کی اینکارو کرده یا نه ،خدا لعنت کنه آدمای بدذاتو خداروشکر مشکلتون حل شده

خالم یه کسیو معرفی کرده خیلی مجربه و خودش واسه دختر و پسرش که مشکل داشتن ازش دعا گرفته ولی نگفت که م ...

اره گفت چون اگه رابطه امون ادامه پیدا میکرد دوباره همون کارو ادامه میداد. بدبختی ها کشیدیم عزیزم فقط با هر زجر و دل شکستنم از خدا خواستم که باعث و بانیش نسلشون منقطع بشه مقطوع النسل بشن الان دخترش که همسن منه هشت نه ساله ازدواج کرده کلی ای وی اف و درمان و هزینه هنوز بچه دار نشده پسرشم همین طور  

اره گفت چون اگه رابطه امون ادامه پیدا میکرد دوباره همون کارو ادامه میداد. بدبختی ها کشیدیم عزیزم فقط ...

بخدا من اگه بفهمم کی این کارو کرده از غصه دق میکنم،خیلییی حالم بده به حدی که حتی گریه هم نمیتونم بکنم فقط خیره میشم یه گوشه تو فکرم 😢 دعا کنین توروخدا

بخدا من اگه بفهمم کی این کارو کرده از غصه دق میکنم،خیلییی حالم بده به حدی که حتی گریه هم نمیتونم بکن ...

ان شاالله مشکلاتت حل میشه عزیزم قرآن زیاد بخون هم ارومت میکنه هم سحرو باطل میکنه بذار تو خونه صدای قرآن پخش بشه صدای اذان هم مخصوصا موقع غروب پخش کن تو خونه معمولا اسم طرف رو نمیگن چون باعث دشمنی و دعوا میشه

بخدا من اگه بفهمم کی این کارو کرده از غصه دق میکنم،خیلییی حالم بده به حدی که حتی گریه هم نمیتونم بکن ...

الان یادم افتاد تو عقد هم قلبهامون سیاه کردن پسری که عاشقش بودم آرزوی مرگشو میکردم اونجا هم باز مامانم رفت پیشش سفره باطل السحر انداخت درست شد خدا لعنتشون کنه 

الان یادم افتاد تو عقد هم قلبهامون سیاه کردن پسری که عاشقش بودم آرزوی مرگشو میکردم اونجا هم باز ماما ...

واااای خدا ازشون نگذره،تا الان اگه بگم 100 نفر اومدن و رفتن دروغ نگفتم  معمولا هم میگن نمیشه نمیتونیم. یه پسری بود قبلا بهم گفت بعضی وقتا میخوام بهت زنگ بزنم گوشیو میگیرم دستم ناخودآگاه یه کسی انگار نمیزاره بهت زنگ بزنم گوشیو پرت میکنم یادم میره تورو 😢😢 میگفت خیلی دوس دارما ولی نمیتونم اصلا 

ان شاالله مشکلاتت حل میشه عزیزم قرآن زیاد بخون هم ارومت میکنه هم سحرو باطل میکنه بذار تو خونه صدای ق ...

ختم سوره طه ورداشتم مطمئنم خدا جواب دل شکستمو میده من بخدا خیلی ایمان دارم امیدم اینه که این وضع زود تموم شه

ختم سوره طه ورداشتم مطمئنم خدا جواب دل شکستمو میده من بخدا خیلی ایمان دارم امیدم اینه که این وضع زود ...

اره عزیزم همیشه امیدوار باش اینا دسشون با شیطون تو یه کاسه اس تنها کسی هم که از پسشون بر میاد فقط خداست خدا

اره عزیزم همیشه امیدوار باش اینا دسشون با شیطون تو یه کاسه اس تنها کسی هم که از پسشون بر میاد فقط خد ...

ایشالا مشکل همه حل بشه،خیلی ممنون از راهنماییتون دلم روشنه خدا خودش کمک هممون باشه❤