2777
2789
عنوان

بسته شدن بخت خیلی خیلی واجبه لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1984 بازدید | 149 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بختم بسته هست هرکاری کردم بازنشد افسرده شدم مریض شدم روانی شدم قرصی شدم .میخوام سیگاری هم بشم اگه ...

خب بجا این کارا بازش کن

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
آره.منم خیلی شنیدم خوبه برای همین گرفتم.البته از عید قربان اجرا کردم.شما چی درموردش شنیدی.میتونی بیش ...

یکی شنیدم گرفت دختزمطلقش شوهرکرد یکی هم والامیرفت دختراشوزودترازسربازکنه دختراش بچه بودنا شوهرکردن 

خلایق هر چه لایق👌
ختم سوره طه ورداشتم مطمئنم خدا جواب دل شکستمو میده من بخدا خیلی ایمان دارم امیدم اینه که این وضع زود ...

استارتر اگه به بسته شدن بخت اعتقاد داری به مدت چهل روز بقره رو با صوتش بخون و صبح و شب چهار تا قل رو بخون. این کانال هم یه سر بزن@tebbroohani

یکی شنیدم گرفت دختزمطلقش شوهرکرد یکی هم والامیرفت دختراشوزودترازسربازکنه دختراش بچه بودنا شوهرکردن&n ...

مطمئنی همین رفیعی بوده؟اگه اینطوره من دعاهاش را نگه دارم شاید اثر کرد